2023-05-27 19:12:17
Φωτογραφία για Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Στη δικαιοσύνη για άτομο που εγκατέλειψε σκυλίτσα με τα μωρά της (φωτο)Στην δικαιοσύνη προσφεύγει ο δήμος Ακτίου Βόνιτσας για άτομο που εγκατέλειψε σκυλίτσα με τα μωρά της.....

«Εγκληματικά τα χέρια που τα παράτησαν και οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός δεν είναι αρκετός για να περιγράψουμε την αποτρόπαια αυτή πράξη», σημειώνει ο δήμος.

Αναλυτικά:

«Οι φιλόζωοι που αγαπούν και σέβονται τα ζώα, το πρώτο πράγμα που κάνουν όταν βλέπουν ένα ζώο σε κίνδυνο είναι να το πάρουν και να του προσφέρουν τη βοήθεια που χρειάζεται. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα

Η σκυλίτσα με τα μωρά της παρατήθηκε σε χώρο του Δήμου. Έχουμε ενημερωθεί για το άτομο που τα παράτησε και θα προβούμε στις νομικές ενέργειες.

Η εθελόντρια του Δήμου πήρε τη μαμά και τα μωρά της με κύριο μέλημα τη φροντίδα της οικογένειας που παράτησαν με ένα μπουκάλι γάλα δίπλα και συγχρόνως έψαχνε να φιλοξενία γιατί παρά τα όσα έχουν ειπωθεί, δεν υπάρχει όχι χώρος αλλά ούτε μια γωνία για να στριμωχτούν.

Η μαμά με τα μωρά της φιλοξενούνται και πηγαν για έλεγχο και θεραπεία στον κτηνίατρο που έχει σύμβαση με το Δήμο.

Εφόσον λοιπόν έγινε ότι καλύτερο για αυτές τις ψυχες, τώρα μπορούμε να ανεβάσουμε και φωτογραφίες για να δείτε σε τι κατάσταση βρέθηκαν αυτά τα μωρά και η μητέρα τους.

Εγκληματικά τα χέρια που τα παράτησαν και οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός δεν είναι αρκετός για να περιγράψουμε την αποτρόπαια αυτή πράξη.

Η δικαιοσύνη έχει το λόγο».agriniopress.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ