2023-06-02 10:05:32
Φωτογραφία για Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Προέδρου της Κοινότητας Μύτικα Δημήτρη Φάρρου, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη .

 



πηγη Δημήτρης Φάρρος

Αγαπη- τες/ τοι συμπατριώτες. Σας ανακοινώνω την συμμετοχή μου και στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023,.......

φυσικά στο πλευρό του επιτυχημένου Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλακη,ο οποίος με στήριξε όλα αυτά τα 3,5 χρόνια σαν Πρόεδρο του Μύτικα, αλλά και εγώ σαν πρόεδρος, έκανα το καθήκον μου και τήρησα τον όρκο μου να εργάζομαι για το καλό του τόπου μου και των κατοίκων του, συνεργάστηκα μαζί του για να πάμε το αγαπημένο μας χωριό τον Μύτικα ένα βήμα παρακάτω και να αρχίσουμε να λύνουμε τα πολλά προβλήματα που έχουμε και πιστεύω ότι η αποτίμηση αφήνει σίγουρα θετικό πρόσημο. Δίκη μου αφετηρία εκκίνησης για την ενασχόληση μου με την αυτοδιοίκηση, είναι η αγάπη για το χωριό μου,η ισχυρή θέληση μου να προοδεύσει και τίποτα άλλο. 

  Ζήτω λοιπόν πάλι την κρίση σας, την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας και στις επικείμενες εκλογές, αφού πρώτα με αξιολογήσετε για αυτά που έκανα, αλλά και γι αυτά που δεν έκανα.

  Σαν εν ενεργεία πρόεδρος του Μύτικα,η αξιολόγηση των κατοίκων στο πρόσωπο μου, για μένα είναι υποχρέωση μου.

  Όλοι με ξέρετε, όλοι με βρίσκατε όποτε με χρειαζοσασταν, όλοι με βλέπατε, ξέρετε πολύ καλά ποιο είναι το έργο μου και εσείς θα το κρίνετε.

Καλωσορίζω επίσης όλες και όλους ανεξαιρέτως τους συνοδοιπόρους που θα πλαισιώσουν το τοπικό ψηφοδέλτιο του Μύτικα, μαζί να δώσουμε τον αγώνα για την πρόοδο του Μύτικα.

  Καλό αγώνα σε όλους για το καλό όλου του Δήμου μας και όλων των κοινοτήτων, για το καλό του Μύτικα μας, με δήμαρχο ξανά για τα επόμενα 5 χρόνια τον επιτυχημένο Γιάννη Τριανταφυλλακη. 

     Φαρρος Δημήτρης

Πρόεδρος Κοινότητας Μύτικα.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ