2023-06-02 08:24:38
Φωτογραφία για Εντοπισμός fake προϊόντων με λήψη μιας φωτογραφίας από smartphone

 Τα fake και γενικότερα τα μη γνήσια προϊόντα επηρεάζουν τις ζωές μας με πολλούς και διάφορους τρόπους. Σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα προσπαθεί να δώσει λύση ο Alitheon, ένας app developer που δημιούργησε το FeaturePrint, ένα AI-based app που μπορεί να εντοπίσει πλαστά, fake και μη γνήσια προϊόντα απλά με μια φωτογραφία. Μάλιστα, η εφαρμογή είναι συμβατή με πλήθος προϊόντων.Ο developer σημειώνει στην ιστοσελίδα του: Πάρε ένα τακάκι φρένων αυτοκινήτου, μια μπάρα πολύτιμου μετάλλου ή μια συλλεκτική μπάλα

. Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό που νομίζεις; Απέβαλλε την αμφιβολία σου με το FeaturePrint. Με την παγκόσμια αγορά των fake προϊόντων να αποτελεί μια βιομηχανία 2.3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, το FeaturePrint app χρησιμοποιεί τη φωτογραφία και το software για να ανιχνεύσει το ψηφιακό αποτύπωμα σε κάθε αντικείμενο.

Ο Alitheon αναφέρει επίσης: Χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία, το FeaturePrint Optical AI software μας βλέπει και μετατρέπει τις λεπτομέρειες της επιφάνειας των αντικειμένων σε μια μοναδική μαθηματική ταυτότητα. Από γρανάζια και κυκλώματα μέχρι ρολόγια και συλλεκτικά είδη, κανένα αντικείμενο δεν είναι το ίδιο, ακόμη και αν βγήκε από την ίδια γραμμή παραγωγής.

Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται από την London Bullion Market Association για την αναγνώριση και την πιστοποίηση των αυθεντικών μπαρών χρυσού που λαμβάνει προκειμένου να διασφαλίσει ότι είναι γνήσιες και δεν προέρχονται από παράνομες πηγές.Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην πρώτη θέση  «Το Πρωινό»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην πρώτη θέση «Το Πρωινό»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ