2023-06-07 09:44:29
Φωτογραφία για Γήινες αποχρώσεις και φυσικά υλικά σε εξαιρετικούς συνδυασμούς
Το εξαιρετικό αποτέλεσμα που πετυχαίνουν οι επαγγελματίες διακοσμητές συχνά οφείλεται σε κάποιες απλές και αλάθητες επιλογές. Για παράδειγμα η χρήση γήινων αποχρώσεων και φυσικών υλικών όπως οι ανοιχτοί χώροι και η αποφυγή υπερφόρτωσής τους τόσο με έπιπλα όσο και με χρώματα προσθέτουν αισθητική και κομψότητα σε κάθε χώρο, ανεξάρτητα από το γενικό ύφος διακόσμησής του. 

Η διακοσμητική αυτή "συνταγή" έχει χρησιμοποιηθεί και στο συγκεκριμένο μικρό σχετικά διαμέρισμα, δύο δωματίων, δημιουργώντας έναν πολύ καλαίσθητο αλλά και απόλυτα λειτουργικό χώρο. 

Η ανάπτυξη της κουζίνας  σε δύο παράλληλα μεταξύ τους σημεία, με την νησίδα-πάγκο και το τραπέζι φαγητού να χρησιμοποιούνται ως διαχωριστικά από το καθιστικό, όπως και η  εντοιχισμένη σύνθεση από τοίχο σε τοίχο που περιλαμβάνει ράφια αλλά και κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους είναι τα βασικά στοιχεία διαμόρφωσης στον ενιαίο χώρο του σπιτιού που εκτός από πρακτικά λειτουργούν πολύ ιδιαίτερα και διακοσμητικά.

Ξύλο, ψάθα και κεραμικά αντικειμένα όπως και οι αποκλειστικά γήινοι τόνοι σε όλα τα στοιχεία, σε συνδυασμό με λευκό-μπεζ για τις μεγάλες επιφάνειες και έπιπλα μεγάλου όγκου δημιουργούν ένα απόλυτα κομψό και φωτεινό σύνολο. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
elmueble.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ