2023-06-09 19:10:59
Φωτογραφία για Δήλωση Άννας Κόκκαλη για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο ΑΙΤ/ΝΊΑς του ΜΕΡΑ25 Συμμαχία για τη Ρήξη
Για την επόμενη μέρα

Ανακοίνωση Υποψηφιότητάς της στην Αιτωλοακαρνανία

Με το ΜΕΡΑ25 Συμμαχία για τη Ρήξη Για την επόμενη μέρα

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα αναδειχθεί μια Νέα Δεξιά Κυβέρνηση που της αξίζει να χάσει εννέα έδρες με την είσοδο του «ΜΕΡΑ25—Συμμαχία για τη Ρήξη», στη Βουλή και να σπάσει η παντοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Οικονομία είναι ο νικητής αυτών των εκλογών. Σταθεροποιήθηκε, λέει, η χώρα. Το δείχνουν οι Πίνακες και τα Διαγράμματα. Η πολιτική κοινωνική και ιδεολογική βάση στην οποία στηρίζονται και δρομολογούν την πορεία της χώρας φαίνεται ότι δεν απασχολεί.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν υπάρχει καμία προοπτική. Η Ελλάδα θα σέρνεται έρμαιο των ξένων απαιτήσεων και οι Έλληνες μια ζωή ραγιάδες, υποτελείς των Δυτικών δυνάμεων, όπως και η αστική τάξη της χώρας.

Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται το μέλλον της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Αριστερής αντιπολίτευσης στη Βουλή και στους δρόμους.


Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για να μην έρθει η Δεξιά ας σκεφτούν καλύτερα τι θα στηρίξουν σε αυτές τις δύσκολες για την Αριστερά εκλογές. Το θέμα της Κυβέρνησης έχει κριθεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε γιατί προσέβαλε τις εντολές του ελληνικού λαού όχι μόνο ως κυβέρνηση αλλά και ως αντιπολίτευση. Η φύση απεχθάνεται το κενό.

Και αυτό ισχύει για όλη την Αριστερά.

Το κόμμα της Νίκης είναι κακός οιωνός για τα πολιτικά πράγματα στη χώρα.

Η Πλεύση Ελευθερίας με παρωπίδες δηλώνει: « Ούτε αριστερά ούτε δεξιά. Μπροστά.» Για πού ;

Πέραν της φωνής του ΚΚΕ είναι απαραίτητη, για την ανασυγκρότηση του εργατικού-λαϊκού κινήματος και την αναγέννηση της κοινωνίας των πολιτών και άλλη αριστερή φωνή στη Βουλή.

Ας διευκολύνουμε με την ψήφο μας να γεννηθεί νωρίτερα το καινούργιο.

Να παλέψουμε από καλύτερες θέσεις ενάντια τις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης και της συντήρησης που πρέπει να βρουν αντίλογο για την ανάταξη της χώρας, για ένα καλύτερο μέλλον για τις νέες γενιές.

Η ενότητα της Αριστεράς στην πράξη μπορεί να αντιστρέψει την πορεία που διαφαίνεται από τα εκλογικά αποτελέσματα.

Οι πολιτικές δυνάμεις και οι ανεξάρτητοι αγωνιστές που συγκροτούν το «ΜΕΡΑ25—Συμμαχία για τη Ρήξη» ζητούν την ψήφο σας για την επόμενη μέρα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, για την επόμενη μέρα των δίκαιων αγώνων.

Δυνατή Αριστερή Αντιπολίτευση με Συμμαχία στους Δρόμους για την Ανασύνταξη της Αριστεράς με τη Φωνή των Λαϊκών Απαιτήσεων στα Αιτήματά μας – μαζί με τον Κόσμο της Εργασίας και τους Απλούς Πολίτες.

Για όλους αυτούς τους λόγους, για να βοηθήσω και να στηρίζω στην πράξη το «ΜΕΡΑ25—Συμμαχία για τη Ρήξη», συμμετέχω στην εκλογική λίστα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ