2023-06-10 18:56:50
Φωτογραφία για Συνάντηση του υπ.Βουλευτή ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας, Θανάση Παπαθανάση με πολίτες στο Θέρμο



Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε  η συνάντηση με πολίτες στο Θέρμο, του υπ. Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, Θανάση Παπαθανάση.....

Ο Θανάσης Παπαθανάσης συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και τους ευχαρίστησε για την τεράστια στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν τιμώντας τον με την ψήφο τους στις 21 Μαΐου. 

Παράλληλα, τους ζήτησε να μην επαναπαυθούν καθόλου με τα αποτελέσματα των πρώτων εκλογών, αλλά να είναι σε εγρήγορση και να προσέλθουν όλοι στις κάλπες στις 25 Ιουνίου και να δώσουν ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Ακολουθεί δήλωση του Θανάση Παπαθανάση μετά την επίσκεψή του στο Θέρμο:

 



«Στις 21 Μαΐου πετύχαμε μια μεγάλη νίκη, αλλά η νίκη αυτή είναι ημιτελής. Θα ολοκληρωθεί το βράδυ της 25ης Ιουνίου. 

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα με την ίδια προσήλωση. Το μήνυμα που μεταφέρουμε πόρτα-πόρτα στους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας, είναι το ίδιο που προβάλλουμε και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, ότι πρέπει όλοι να προσέλθουμε εκ νέου στις κάλπες στις 25 Ιουνίου, για να αναδείξουμε ισχυρή κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι κάλπες είναι άδειες και δεν υπάρχουν περιθώρια πειραματισμών. Η θετική ψήφος μας είναι απαραίτητη για να συνεχίσει η πατρίδα μας να βαδίζει στον δρόμο της προόδου, τον οποίο χαράξαμε την προηγούμενη τετραετία και τον οποίο θα συνεχίσουμε, με σταθερά και τολμηρά βήματα μπροστά.

Στις 25 Ιουνίου καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για μία ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι της χώρας, για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά!» 

 

Για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία Ψηλά!

#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!

 


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ