2023-06-10 20:30:26
Φωτογραφία για ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ



Σήμερα 8-6-2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 μμ συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο ΄΄ GIANNIS VILLAGE΄΄ στον Αστακό ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ¨¨«  ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ »   Αλέξανδρος Σάββας και ο Ερωτόκριτος Γαλούνης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  «  ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ »,   που είχε εξουσιοδότηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΖΟΩΓΟΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ »   Παναγιώτη Σταικου ,. συνοδευόμενοι από στελέχη των παρατάξεων τους, οι οποίοι μετά από διαλογική συζήτηση, συμφώνησαν ομόφωνα να συνεργαστούν  στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη 2023 με επικεφαλής τον αρχηγό της δημοτικής παράταξης«ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ -  ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ  »    Αλέξανδρο Σάββα, προκειμένου οι παραπάνω τρεις παρατάξεις να  διεκδικήσουν από κοινού και αξιόπιστα την πολιτική αλλαγή στο Δήμο Ξηρομέρου. 



Η συζήτηση έγινε με εποικοδομητικό τρόπο και μέσα σε πνεύμα πλήρους κατανόησης από όλες τις πλευρές.


  Οι υπογράφοντες αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ       ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ            ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ

ΥΠΟΣΗΜΕΊΩΣΗ 

Παρακαλούμε όπως το εξής δημοσιεύεται όλα τα δελτία τύπου τα οποία θα αποστέλλονται   προς ανάρτηση από το γραφείο τύπου της παράταξης μας.

Δηλώνουμε ότι συμφωνούμε στην δημοσίευση τόσο των επώνυμον όσο και των ανώνυμων  σχολίων με τη προϋπόθεση ότι το περιεχόμενό τους  θα είναι σύμφωνο με τις κείμενες νομικές διατάξεις όπως αυτές  ισχύουν σήμερα. 
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ