2023-06-11 11:15:02
Φωτογραφία για J2US: Εκπλήξεις, συγκίνηση και μια μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση
Ο Νίκος Κοκλώνης «ενορχήστρωσε» μια ακόμα μαγική βραδιά στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι στον Alpha.0

Με εκπλήξεις, ανατροπές και μοναδικές στιγμές, το 14o Live του Just The 2 Of Us με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha ήταν για ένα ακόμα Σαββατόβραδο το πιο μεγάλο, το πιο αγαπημένο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, με μουσική, κέφι και performances που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Ο Νίκος Κοκλώνης για μια ακόμα φορά υποδέχτηκε τους τηλεθεατές με μια θεαματική έναρξη, ερμηνεύοντας το τραγούδι Μη Ρωτάς Τους Άλλους, σε μια ενδιαφέρουσα παράφραση, καθώς όπως τραγούδησε χαρακτηριστικά «Είμαστε στο πάρτι μάτια μου, είστε ότι έχω και δεν έχω μάτια μου».

Αμέσως μετά, φανερά συγκινημένος, μίλησε για την απώλεια του Γιάννη Φλωρινιώτη, με το J2US να θυμάται τα υπέροχα λόγια του Μάνου Χατζηδάκι για τον ξεχωριστό αυτό καλλιτέχνη. Το Just The 2 Of Us τίμησε τον μοναδικό Έλληνα performer με τα ζευγάρια του J2US να ερμηνεύουν αξέχαστες επιτυχίες του.


Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στη σκηνή του J2US τον special guest της βραδιάς, Πέτρο Ιακωβίδη, έναν από τους πιο ταλαντούχους συνθέτες και ερμηνευτές της γενιάς του, με το twitter να παίρνει φωτιά και το κέφι να απογειώνεται.

Η Ηρώ, coach του Just The 2 Of Us, μαγνήτισε το κοινό με την υπέροχη αισθαντική της φωνή, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες της. H εμφάνισή της στη σκηνή ξεκίνησε με την ίδια να τραγουδά στο πιάνο το τραγούδι Η Ελλάδα (Λένγκω), σε μουσική και στίχους του Γιάννη Μαρκόπουλου, που έφυγε χθες από τη ζωή, με το κοινό να την καταχειροκροτεί. 

Η Ειρήνη Μερκούρη ερμήνευσε στη σκηνή του J2US για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι Κατάλληλη Στιγμή, που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ο Νίκος Κοκλώνης έπιασε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε για άλλη μια φορά το κοινό, με ένα medley αγαπημένων τραγουδιών.

Τα 8 ζευγάρια που έφτασαν μέχρι το 14ο live για μια ακόμα φορά εντυπωσίασαν κοινό και κριτική επιτροπή με την εξέλιξη και τις δυνατές ερμηνείες τους, με τις βαθμολογίες να κινούνται σε υψηλά επίπεδα.

Το μουσικό show του Alpha απέδειξε για ακόμα μια φορά τη δυναμική του καταγράφοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Το J2US σημείωσε 13,4% στο σύνολο του κοινού, φτάνοντας σε τέταρτο  το 16,9% και στο δυναμικό 12% φτάνοντας το 15,4%. Tα γυναικεία κοινά ξεχώρισαν με τις ηλικίες 25-44 να σημειώνουν μέσο όρο 15,2% φτάνοντας σε τέταρτο το 21,9%.

Το J2US ήταν για ένα ακόμα Σαββατόβραδο πρώτο trend στο twitter για περισσότερες από 11 ώρες, με περισσότερα από 8.000 tweets.

Μια ακόμα μεγάλη ανατροπή ήρθε στο φινάλε. Ενώ ήταν προγραμματισμένο να γίνει διπλή αποχώρηση, λόγω της ισοψηφίας δύο ζευγαριών στην προτελευταία θέση, από το 14ο live του Just The 2 Of Us αποχώρησε μόνο ένα ζευγάρι, με τον Παντελή Τουτουντζή και την Κατερίνα Στανίση να αποχαιρετούν την παρέα του J2US.

Παίζει πάρτι εδώ στο J2US, κάθε Σάββατο στις 21.00 στον Alpha.

 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ