2023-06-15 07:06:39
Φωτογραφία για Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ο Δικαστικός Επιμελητής, Κώστας Κουλός,

 



Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ο Δικαστικός Επιμελητής, Κώστας Κουλός, ο οποίος  σε δήλωση του  ανέφερε:.....

«Έχοντας θητεύσει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ζώντας τον παλμό, τις ανάγκες αλλά και αντικειμενικές δυσκολίες που έχει το εγχείρημα της διοίκησης του τόπου μας αναγνωρίζω ότι ο χρόνος μιας θητείας δεν είναι αρκετός για να ολοκληρωθεί κανένα πρόγραμμα.

 

Ιδίως μάλιστα όταν η θητεία αυτή έχει σημαδευτεί από ανυπέρβλητα εμπόδια και αναστολές και καταστάσεις πρωτόγνωρων δυσκολιών.

 

Παρ’ όλα αυτά όμως οφείλω να αναγνωρίσω ότι στο ΔΗΜΟ μας και στην πόλη μας έχουν ξεκινήσει μεγάλα έργα , αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς κρίσεις σοβαρές ενώ παράλληλα έχει  επιδειχθεί αξιόλογη μεταρρυθμιστική προσπάθεια.

 

Με βάση τα προαναφερθέντα θεωρώ ότι είναι αναγκαία, στην  Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή»  και  στο Δήμαρχο Κώστα Λύρο, να δοθεί η εύκαιρα μιας 2ης θητείας, ώστε να αποφευχθεί  η οπισθοδρόμηση του τόπου μας  και να συνεχιστεί από την νυν Δημοτική Αρχή ο σχεδιασμός και το έργο βελτιώνοντας το σύνολο των υποδομών μας.

 

Είναι η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων για τον μέλλον του τόπου μας και για όλους μας.

 

Συμπορεύομαι σε αυτή την προσπάθεια και ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με την «Δημιουργική Ανατροπή».

 

Ζητώ την στήριξη σας . Θα παλέψω με τον Κώστα Λύρο, με όλες μου τις δυνάμεις, για να μην χαθούν άλλες ευκαιρίες για τον τόπο μας».

 

 

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ