2023-06-17 17:40:01
Φωτογραφία για Shopping Star: Αυτοί πέρασαν από δοκιμαστικά – Αυτός το φαβορί



 Τα δοκιμαστικά για το Shopping Star συνεχίζονται και η παρουσιάστρια αποτελεί ήδη ένα τεράστιο ερωτηματικό, για όλους. Η Βίκυ Καγιά έφυγε και τα ηνία της παρουσίασης διεκδικούνται από πολλά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Το όνομα της Ζενεβιέβ Μαζαρί ακούγεται πάρα πολύ έντονα και αποτελεί μεγάλο φαβορί. Το ίδιο ισχύει και για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος και αποκάλυψε μόνος του πως πέρασε από τα δοκιμαστικά της παραγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα “κάστινγκ” πραγματοποιούνται πλέον “κεκλεισμένων των θυρών” και με άκρα μυστικότητα από το κανάλι. Ποια άλλα πρόσωπα, συνυφασμένα με τη μόδα, πέρασαν από το στούντιο;

Από τα δοκιμαστικά για τη θέση της παρουσιάστριας του Shopping Star, πέρασε και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έχει τη δική της εταιρεία ρούχων και κοσμημάτων. Το ίδιο ισχύει και για την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία, επίσης, πέρασε από τα δοκιμαστικά, μαζί με τη συνεργάτιδά της. Δε ξέρουμε ακόμη ποια κι αν θα προκριθεί.

Το τρίτο πρόσωπο, συνυφασμένο με τη μόδα, είναι η Έλενα Γαλύφα. Όπως φαίνεται, το STAR στοχεύει σε ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα και δουλεύουν πάνω σε αυτό το κομμάτι, καθημερινά.

Τα δοκιμαστικά συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Μένει να δούμε ποιος τελικά θα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης, μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

Πηγή: youfly.com 



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ