2023-07-02 21:40:02
Φωτογραφία για Οι Alcatrash αποχαιρετούν τον Νίκο Μουτσινά: «Το Καλό Μεσημεράκι μας ανέδειξε»

 Οριστικοί αυλαία έριξε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι μέσα από το οποίο αναδείχθηκαν οι Alcatrash και βεβαίως άνθισαν για πέντε συνεχή τηλεοπτικές σεζόν. Το φετινό καλοκαίρι, άλλωστε, το δυναμικό γκρουπ βρίσκεται να περιοδεύει ανά την Ελλάδα πλάι στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το απόγευμα της Κυριακής, μέσα από τα social media, οι Alcatrash θέλησε να εκφράσουν δημόσια την ευγνομωσύνη στον ηθοποιό και παρουσιαστή για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία στην ψυχαγωγική εκπομπή. Έτσι στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram προχώρησαν σε μια μακροσκελή ανάρτηση την οποία και συνόδευσαν με ένα τρυφερό σύντομο απόσπασμα από το «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκαναν οι Alcatrash στα social media:

«Ήρθαμε από τη Πάτρα και ούτε ξέραμε τι θα μας συμβεί. 5 χρόνια πέρασαν τόσο γρήγορα! Αυτό μάλλον σημαίνει ότι πέρασαν και πολύ όμορφα! Ποτέ δε φανταζόμασταν ότι μπορεί να είμαστε 5 χρόνια κάθε μέρα μέσα στα σπίτια σας! Η αγάπη που πήραμε είναι πραγματικά άπειρη και το ευχαριστώ για τις στιγμές που ζήσαμε είναι λίγο!

Αυτή η εκπομπή μας ανέδειξε και μας έδωσε της ευκαιρία να μας μάθει περισσότερος κόσμος ! Αλλα αυτή η εκπομπή ειναι οι άνθρωποι της, αυτή που βλέπετε και αυτοί που βλέπουμε μόνο εμείς. Σας ευχαριστούμε όλους τόσο πολύ! Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε και ήρθε η ώρα να ανοίξει ένας άλλος! Καλό καλοκαίρι σε όλους θα τα λέμε από δω και πέρα με διαφορετικό τρόπο! Σας αγαπάμε».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ