2023-07-03 19:58:30
Φωτογραφία για Μαρία Σαλμά: Ολοκληρώνεται με επιτυχία ένας ακόμη κύκλος διανομής προϊόντων από το ΤΕΒΑ



Έως την Πέμπτη 13 Ιουλίου θα ολοκληρωθούν στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, οι διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας......

Σήμερα Δευτέρα 3/7, οι διανομές στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ πραγματοποιήθηκαν στους Αγρινίου και Θέρμου, ενώ έως το τέλος της εβδομάδας θα συνεχισθούν στους δήμους Αμφιλοχίας και Ξηρομέρου καθώς και στην Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί περιλαμβάνοντας τους δήμους Ακτίου – Βόνιτσας, Ι.Π. Μεσολογγίου, Ναυπακτίας καθώς επίσης το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου και την Ι.Ν. Ναυπάκτου& Αγίου Βλασίου.

Στην διανομή των τροφίμων και των Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομήςστο δήμο Αγρίνιου, παρευρέθηκε σήμερα τις πρωινές ώρες η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλ/νίας, Μαρία Σαλμά, η οποία σε δήλωσή της σημείωσε: «Ολοκληρώνεται με επιτυχία ένας ακόμη κύκλος διανομής προϊόντων από το ΤΕΒΑ. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζει να δηλώνει την έμπρακτη υποστήριξή της στους συνανθρώπους μας και ειδικότερα στις οικονομικά ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. Η αύξηση των αναγκών επιβάλλει ετοιμότητα των αρμοδίων υπηρεσιών μας αλλά και διαρκή συνεργασία με τους φορείς. Με τον τρόπο αυτό, στηρίζονται χιλιάδες συνάνθρωποί μας με δωρεάν διανομή τροφίμων και σειράς ειδών παντοπωλείου, με σκοπό την μεγαλύτερη δυνατή ανακούφισή τους».

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ