2023-07-05 06:52:08
Φωτογραφία για Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας  συμπορεύονται με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ.
Συμπόρευση ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ, από την Πεντάλοφο, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει Στους αγωνιστές της ζωής, όπως ο αγαπητός Γεράσιμος, τρέφουμε μεγάλη εκτίμηση, γιατί αυτοί βιώνουν από πρώτο χέρι τα όποια προβλήματα. Αποτελεί δε τιμή για μας να αγωνιστούν μαζί μας, για να μπορούμε όλοι μας να ζούμε αξιοπρεπώς.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Κατάγομαι και ζω στην Πεντάλοφο.

Τα χωριά μας έχουν εγκαταλειφθεί στη μοίρα τους από τους διοικούντες διαχρονικά το Δήμο μας.

Οι νέοι μας αναζητούν δουλειές σε άλλα μέρη, αφού θέσεις εργασίας δεν υπάρχουν στον τόπο μας.

Γνώρισα το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, συζήτησα μαζί του και κατάλαβα πως είναι ένας άνθρωπος στον οποίον μπορεί να στηριχτεί ο τόπος μας και γι’ αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφιος μαζί του.


Οι γνώσεις του, η αποφασιστικότητα και η δυναμικότητά του με έπεισαν πως μαζί, με συνεργασία και αξιοπρέπεια, θα κάνουμε τα καλύτερα για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Χειριστής μηχανημάτων

Συμπόρευση ΜΠΕΣΜΙΡ ΤΖΟΥΡΑΪ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΜΠΕΣΜΙΡ ΤΖΟΥΡΑΪ, από τη Γουριά, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Μπεσμίρ κατάγεται από την Αλβανία, ζει και εργάζεται με αξιοπρέπεια στον τόπο μας και είναι τιμή μας να θέλει να προσφέρει με τη συμμετοχή του στον προεκλογικό μας αγώνα, για την καλυτέρευση της ζωής όλων μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Εργάζομαι από μικρό παιδί στον τόπο που ζω, τον αγάπησα, και μαζί με τ’ αδέρφια μου θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας αγάπησε και μας προσφέρει δουλειά.

Γνώρισα τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, και κατάλαβα πως είναι ένας καλός και δυναμικός άνθρωπος, που βοηθάει όλο τον κόσμο.

Επειδή θέλω κι εγώ να προσφέρω όσο μπορώ, του ζήτησα να είμαι υποψήφιος μαζί του. Τον ευχαριστώ γι’ αυτό και είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε τα καλύτερα για όλους και προτρέπω τους φίλους και συμπολίτες μου να τον στηρίξουν.

ΜΠΕΣΜΙΡ ΤΖΟΥΡΑΪ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Συμπόρευση ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΧΡΙΣΤΟ ΜΥΛΩΝΑ, από τα Ρέτσινα, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μου φίλος, Χρίστος, άξιος οικογενειάρχης και έμπειρος συμπολίτης μας, εξυπηρετώντας επί χρόνια ως υδραυλικός τόσες και τόσες οικογένειες, διαπίστωσε κι ο ίδιος την κοινή πεποίθηση πως ο Δήμος μας βαδίζει κάθε χρόνο και χειρότερα.

Θέλησε λοιπόν να συμβάλει κι αυτός στην κοινή προσπάθεια ανάτασης του Δήμου μας και την βελτίωση του οικονομικού μας επιπέδου.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Γνωρίζω πολύ καλά το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ και ξέρω πως είναι ένας δυναμικός και αποφασιστικός άνθρωπος, με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας.

Ανταποκρίθηκα κι εγώ όπως τόσοι άλλοι συμπολίτες μου στο κάλεσμά του να είμαι υποψήφιος μαζί του στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Είμαι βέβαιος πως από τη θέση του Δημάρχου, με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ικανότητες που έχει, θα συμβάλει να δούμε καλύτερες μέρες, με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Προτείνω στους συνδημότες μας να κάνουν τη σωστή επιλογή, να ψηφίσουν το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, για να έρθει η ανάπτυξη, για το καλό όλων μας.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

Υδραυλικός
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ