2023-07-05 18:25:27
Φωτογραφία για Ξεπερνά κάθε προσδοκία η συμμετοχή των πολιτών στον συνδυασμό του ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ.

 



Συμπόρευση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ - ΛΥΡΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ - ΛΥΡΟΥ, από το Αιτωλικό, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει......

Η αγαπητή μας Κωνσταντίνα, με σπουδές στην Λογιστική, που ζει και εργάζεται στον τόπο μας, διαπιστώνει καθημερινά τη φθίνουσα πορεία που έχει πάρει ο Δήμος μας σε όλα τα επίπεδα. Με τη συμμετοχή της στο δημοκρατικό αγώνα μας θέλησε να βάλει και το δικό της λιθαράκι στη συνολική επιτυχία μας.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Ο τόπος μας δεν πάει καλά. Ένας τόπος με τόσες ομορφιές και προοπτικές ανάπτυξης έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του. Η ανεργία μαστίζει τους νέους μας και εγκαταλείπουν τον τόπο τους. Η καθαριότητα είναι ανύπαρκτη, ιδιαίτερα στα χωριά. Το εισόδημα όσων παραμένουν και αγωνίζονται στον τόπο τους μειώνεται μέρα με τη μέρα.

Χρειαζόμαστε επομένως έναν άνθρωπο με γνώση, ικανότητα και αποφασιστικότητα να ηγηθεί και να αντιμετωπίσει αυτή την άσχημη κατάσταση.

Γνωρίζω πολύ καλά και είμαι βέβαιη πως ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ ως Δήμαρχος έχει τη δύναμη και τη δυνατότητα να φέρει αποτελέσματα, που θα οδηγήσουν τον τόπο μας στην ανάπτυξη.

Σ’ αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα δηλώνω πως θα είμαι υποψήφια μαζί του και θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια να βοηθήσω κι εγώ με τις μικρές μου δυνάμεις να πάμε τον τόπο μας μπροστά, με συνεργασία και αξιοπρέπεια.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ - ΛΥΡΟΥ

Πτυχιούχος Λογιστικής

ΤΕΙ Μεσολογγίου

 



 

Συμπόρευση ΙΩΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΙΩΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ, από το Μεσολόγγι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Ιωάννης, είναι ένας νέος φέρελπις επιστήμονας στους πολύ νευραλγικούς τομείς της τεχνολογίας και της οικονομίας και είμαι σίγουρος πως με τις γνώσεις του θα συμβάλει τα μέγιστα στην οργανωτικές δομές του Δήμου μας.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Ως νέος επιστήμονας επέλεξα να μείνω, να δραστηριοποιηθώ και να προσφέρω στον τόπο μου.

Με θλίβει όμως που ο πανέμορφος τόπος μας, με τόσες προοπτικές ανάπτυξης, έχει μείνει τραγικά στάσιμος. Υπάρχει μεγάλη ανεργία στον πληθυσμό μας και ειδικότερα στους νέους ανθρώπους. Θέσεις εργασίας, που θα κρατήσουν τους νέους να προσφέρουν στον τόπο τους, δεν υπάρχουν, επενδύσεις δεν γίνονται, που θα προσελκύσουν τουρισμό και θα φέρουν εισόδημα στον κόσμο.

Είμαι βέβαιος πως ο κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ είναι ο άνθρωπος που ως Δήμαρχος μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Έχει προσφέρει ανιδιοτελώς στον τόπο του, έχει τη γνώση, την εμπειρία, τις ικανότητες και την αποφασιστικότητα να το καταφέρει, με τη συνεργασία όλων μας.

Σ’ αυτόν τον πολύ σημαντικό και αξιοπρεπή δημοκρατικό αγώνα θα είμαι στο πλευρό του ως υποψήφιος σύμβουλος και μπορούμε να οδηγήσουμε το Δήμο μας στη ανάπτυξη που χρειάζεται

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Πτυχιούχος Πληροφορικής και Οικονομίας

Πανεπιστημίου Πατρών

 



 

Συμπόρευση ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΣΟΘΟΔΩΡΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΥΤΣΟΘΟΔΩΡΟ, από τη Μάστρο, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Νικόλαος είναι ένας αξιόλογος επαγγελματίας αγρότης με ανησυχίες και προτάσεις, για να βελτιωθεί η ζωή των επαγγελματιών αγροτικής παραγωγής και να μπορέσουν κι άλλοι νέοι να στραφούν προς αυτόν τον τομέα και να μην εγκαταλείπουν τον τόπο τους.

                                             

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Είμαι επαγγελματίας νέος αγρότης από τη Μάστρο, με όνειρα και σχέδια για να βελτιώσουμε την αγροτική παραγωγή και να καλυτερέψουμε τη ζωή μας.

Παρά το ότι μέρα-νύχτα μαχόμαστε για το σκοπό αυτό, τα πράγματα δεν πάνε καλά. Για τα προϊόντα μας προσφέρουν εξευτελιστικές τιμές και παραμένουν απούλητα στις αποθήκες μας.

Οι διοικούντες μέχρι σήμερα το Δήμο μας δεν μπόρεσαν να δώσουν λύσεις στα πραγματικά και ουσιώδη προβλήματα του κόσμου και επιδιώκουν να τον κοιμίζουν με πανηγύρια και νταούλια.

Πήρα την απόφαση να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, του γνωστού Γεωπόνου και Δικηγόρου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, ανθρώπου με προσφορά, με πολλές γνώσεις και ικανότητες και θα είμαι υποψήφιος μαζί του.

Είμαι σίγουρος πως είναι ο μόνος που μπορεί με συνεργασία και αξιοπρέπεια να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας.

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΘΟΔΩΡΟΣ

Επαγγελματίας αγρότης

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ