2023-07-06 08:43:09
Φωτογραφία για Τι συμβαίνει με το «Γεια Σου» του ΣΚΑΙ;

 Και ξαφνικά, ντόμινο (στον πληθυντικό) εξελίξεων σε αρκετά κανάλια, με νέες εκπομπές να δημιουργούνται, με ζώνες προβολής να ανοίγουν, με παρουσιαστές που μέχρι χθες θεωρούνταν στανταράκι να μένουν ξεκρέμαστοι, και άλλοι που ετοιμάζονταν για κάτι άλλο, τελικά να κάνουν κάτι διαφορετικό. Πάμε να δούμε τι γίνεται στον ΣΚΑΙ, και συγκεκριμένα την ζώνη του Σαββατοκύριακου και την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου;

Χθες μεσολάβησε μια τηλεοπτική είδηση περί μετακίνησης της Μπέττυς Μαγγίρα, μετά το τέλος από το OPEN, στον ΣΚΑΙ το Σαββατοκύριακο, να σας πω ότι σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες κάτι τέτοιο δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση. Πράγματι, προ τουλάχιστον τριών μηνών, υπήρχε μια επικοινωνία του ΣΚΑΙ με την Μπέττυ, η οποία αφενός δεν ευδοκίμησε από τότε, αφετέρου δεν αφορούσε το Σαββατοκύριακο.

Επομένως, και ασχέτως με το παραπάνω, η Μαρία Μπακοδήμου συνεχίζει κανονικά, έχει καταρχήν ενεργό συμβόλαιο, και μια εκπομπή που πέρασε από χίλια κύματα για να καταλήξει σε μια ζώνη προβολής που στο δεύτερο μισό της σεζόν την βοήθησε, την ανέβασε και… έδωσε και… θάρρος στον ΣΚΑΙ, γιατί επιλογή της διοίκησης ήταν η αλλαγή ώρας, να το ξανακάνει… καταλαβαίνετε τι εννοώ… Άρα κρατάμε ότι η Μαρία Μπακοδήμου και το “Γειά σου” συνεχίζουν κανονικά, και προχωράμε.

Το έχει μοίρα της εκπομπής “Γεια σου” φαίνεται να “ζει” με live δοκιμαστικά. Να σας θυμίσω ότι στο πρώτο μισό της σεζόν, μετά τις αποχωρήσεις των Καίσαρη – Μεγκ, η εκπομπή έκανε αρκετά live δοκιμαστικά, από τα οποία τελικά δεν προχώρησε κανένα, γιατί προστέθηκε στο πάνελ η Νάνσυ Παραδεισανού με “απευθείας ανάθεση”, η οποία τους βγήκε μάλιστα και λίρα εκατό. Το θέμα είναι τώρα, μένει στην εκπομπή η Νάνσυ; Ακούγεται ότι οδεύει προς τη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά, και πράγματι η πληροφορία έχει προσγειωθεί και στο δικό μου γραφείο, αλλά τότε γιατί η εκπομπή «Γεια σου» ψάχνει άνδρα;

Και όντως ψάχνει άνδρα διότι σύμφωνα με πληροφορίες, με καλό μάτι είδαν ήδη τον Γιώργο Λάγιο, που πέρασε από εκεί, είδαν τον Αλέξη Παππά, που επίσης πέρασε από εκεί, δυο ονόματα που παίζουν όντως, ενώ το ίδιο ακούγεται και για τον Γιώργο Μαυρίδη, που προσωπικά δεν το πιστεύω (ως είδηση εννοώ, όχι τον ίδιο).

Από εκεί και πέρα, η παρούσα ομάδα θα συζητήσει με τους ιθύνοντες του καναλιού για θέσεις μπροστά ή και πίσω από τις κάμερες, ενώ έπονται και άλλες αλλαγές αλλά και ενέσεις ενίσχυσης. Θαρρώ πως οι επιλογές θα έρθουν κατευθείαν από την διοίκηση του ΣΚΑΙ. Περισσότερα τις επόμενες μέρες, μετά και την ολοκλήρωση της εκπομπής αυτό το ΣΚ.

Πηγή: youfly.com - Αλέξανδρος Κατσαρίδης



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ