2023-07-06 15:40:04
Φωτογραφία για Προδότες: Θα κερδίσει η λογική ή το συναίσθημα;
Το παιχνίδι έχει μπει στην τελική ευθεία… Οι Πιστοί έχουν λιγοστέψει αρκετά, αλλά ταυτόχρονα έχουν καταφέρει να βρουν και να διώξουν 3 Προδότες.

Κι ενώ στο προηγούμενο επεισόδιο οι Προδότες ήταν έτοιμοι να δολοφονήσουν το επόμενο θύμα τους, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είχε άλλα σχέδια βάζοντας ξανά στις ζωές τους το Απόσπασμα. Απόψε στις 21:00 οι Πιστοί δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα φτάσουν σώοι στο πρωινό για να ξεκινήσει ο διά πυρός και σιδήρου… αλληλοσπαραγμός, με τις δύο Αναστασίες να εμπιστεύονται η μία την άλλη, η Εύα να εμπιστεύεται τον Γιώργο και η Γωγώ τον Κωνσταντίνο.

Προδότες: Όσα θα δείτε στο αποψινό επεισόδιο

Οι Πιστοί καταφθάνουν στην αίθουσα του πρωινού και ανακαλύπτουν ότι δεν λείπει κανείς, γεγονός που τους κάνει να αναρωτιούνται αν οι Προδότες προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον Κωνσταντίνο που είχε την Ασπίδα Προστασίας
. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, όμως, τους ενημερώνει ότι δεν έχει γίνει απόπειρα δολοφονίας, αλλά ότι οι Προδότες έβαλαν 3 άτομα στο Απόσπασμα. Η αποκάλυψη των υποψήφιων θυμάτων δημιουργεί σύγχυση στο στρατόπεδο των Πιστών. Οι 4 εναπομείναντες Πιστοί έχουν αντιληφθεί ότι εάν δεν διώξουν έναν Προδότη στη Στρογγυλή Τράπεζα, τότε έχουν χάσει το παιχνίδι και το άγχος τους έχει ανέβει στα ύψη. Η δύο Αναστασίες φαίνεται να εμπιστεύονται η μία την άλλη, η Εύα εμπιστεύεται τον Γιώργο και η Γωγώ τον Κωνσταντίνο.

Στη σημερινή Αποστολή, Πιστοί και Προδότες θα περάσουν «δια πυρός και σιδήρου» για να καταφέρουν να συγκεντρώσουν έως 10.000 ευρώ και να μπορέσουν να διεκδικήσουν αργότερα στο Οπλοστάσιο τόσο την Ασπίδα Προστασίας όσο και το Στιλέτο.

Λίγο πριν τη Στρογγυλή Τράπεζα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ετοιμάζει μία έκπληξη που θα πιάσει όλους τους παίκτες εξ’ απήνης.

Θα χρησιμοποιηθεί, άραγε, το στιλέτο στη Στρογγυλή Τράπεζα;  Θα καταφέρουν οι Πιστοί να διώξουν έναν Προδότη; Ή έχουν χάσει το παιχνίδι οριστικά, μια μέρα πριν από τον Τελικό;

Όσοι έχουν απομείνει, θα ρισκάρουν την τύχη τους και μία πρόταση με χρηματική αξία, θα τους δελεάσει.

Θα καταλάβουν οι Πιστοί ποιοι είναι οι Προδότες, έτσι ώστε να τους διώξουν από το παιχνίδι; Γιατί αν ένας Προδότης κατορθώσει να φτάσει στον Τελικό, τότε θα κερδίσει όλο το έπαθλο.

Πάντως, μέχρι τώρα το σκορ μεταξύ Πιστών και Προδοτών παραμένει σαφώς υπέρ των δεύτερων με: 12 – 3!

«Οι Προδότες», το διεθνές format με εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε 22 χώρες, μας μυεί κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ