2023-07-14 16:00:03
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι:  Έκανα φόνο, ομολογεί η πρωταγωνίστρια μπροστά στον Ανδρέα.
Με ένα ανατρεπτικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, που θα επιστρέψει με νέα επεισόδια τον Σεπτέμβριο. Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα για το MyTV, η Άννα κατηγορείται για τον φόνο του Δημήτρη, με την ίδια να περνά εφιαλτικές στιγμές στο κρατητήριο.

Η ίδια λυγίζει, αφού δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο άντρας που αγάπησε παράφορα δεν είναι πια στη ζωή. Ξέρει πως πρέπει να κρατήσει βαθιά θαμμένο μέσα της το μυστικό, όμως ο Ανδρέας είναι αποφασισμένος να μάθει όλη την αλήθεια και θα χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο, προκειμένου να αποσπάσει από την Άννα την ομολογία της.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο αστυνόμος πιέζει την Άννα να του αποκαλύψει τι συνέβη το μοιραίο βράδυ του φόνου, με εκείνη να επιμένει κλαίγοντας πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα. Ωστόσο, συνειδητοποιώντας πως τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, αποφασίζει να ομολογήσει το μεγάλο της μυστικό.


«Δεν σκότωσα τον Δημήτρη αλλά κάποιον άλλο. Είμαι φόνισσα. Έχω κάνει φόνο», λέει στον Ανδρέα.

Στο άκουσμα της αποκάλυψης ο Ανδρέας παγώνει και νιώθει πως χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Όταν συνέρχεται από το αρχικό σοκ, ο αστυνόμος ρωτά την Άννα ποιον σκότωσε και τι την οδήγησε στο να βάψει τα χέρια της με αίμα. Εκείνη, όχι μόνο δεν του δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά φέρνει συνεχώς στο μυαλό της τις εικόνες της αποτρόπαιης πράξης της.

Ξέρει καλά πως, εάν πει όλη την αλήθεια, τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο για εκείνη και την οικογένειά της Παγιδευμένοι, ο δεύτερος κύκλος έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ