2023-07-16 16:00:05
Φωτογραφία για Θρίλερ η παραμονή της Χριστοπούλου στον ΣΚΑΪ... Τι συμβαίνει;

 





Μεταξύ Κουφονησίων και Φαλήρου διαδραματίζεται ένα τηλεοπτικό θρίλερ, αυτό της παραμονής της Έλενας Χριστοπούλου στον ΣΚΑΪ. Αν και τις προηγούμενες ημέρες φαίνεται πως υπήρξε σύγκλιση σε κάποια σημεία για την παραμονή της μάνατζερ στην υπό σχεδιασμό νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, τα δεδομένα έχουν μεταβληθεί και αυτή τη στιγμή υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, σημαντική απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών που έχει να κάνει κυρίως με το οικονομικό σκέλος.



Αξιόπιστες πηγές ανέφεραν στο Reader πως εκκρεμεί μια τελική επικοινωνία του ΣΚΑΪ με την Έλενα Χριστοπούλου που θα πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά τα επόμενα 24ωρα. Πάντως εάν τελικά η συνεργάτιδα της Έλενας Χριστοπούλου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετακομίσει στο Star είναι πολύ πιθανό στην μάνατζερ να προταθεί από τον ΣΚΑΪ η επιστροφή της στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks».



Η Έλενα Χριστοπούλου έχει στα χέρια της μια ακόμη τηλεοπτική πρόταση, την οποία θα εξετάσει εφόσον λήξουν οριστικά οι συζητήσεις της με τον ΣΚΑΪ. Πάντως στην προσωπική της σχέση με τη Φαίη Σκορδά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Τουναντίον η παρουσιάστρια με περιορισμένες φέτος διαπραγματευτικές δυνατότητες με τον ΣΚΑΪ όσον αφορά στη διαμόρφωση της εκπομπής της πρότεινε την παραμονή της Έλενας Χριστοπούλου στην ομάδα της.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ