2023-07-16 15:00:03
Φωτογραφία για «Η Μάγισσα» : Επέκταση επεισοδίων λόγο ζήτησεις και αναμονής...



«Η Μάγισσα», η πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία , πριν ακόμα βγει στον αέρα, μεγαλώνει σε αριθμό επεισοδίων και απλώνεται σε όλο το εύρος της τηλεοπτικής περιόδου. 



Συμφωνία με το ρεπορτάζ της RealNews, η διοίκηση του ΑΝΤ1, κατόπιν συζητήσεων με τους συντελεστές και τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, αποφάσισε να εγκρίνει επιπλέον 12 επεισόδια.



Έτσι, τα 60 επεισόδια που είχαν εγκριθεί αρχικά, αυξάνονται συνολικά σε 72. Με συχνότητα μετάδοσης δύο επεισοδίων την εβδομάδα, η «Μάγισσα” θα καλύψει με τον αριθμό αυτό το σύνολο της σεζόν από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως το καλοκαίρι του 2024.



Η απόφαση για την επέκταση ήρθε σχεδόν ταυτόχρονα με τη δημοσιοποίηση του πρώτου τρέιλερ, που προκάλεσε διθυραμβικά σχόλια.



Με διάρκεια σχεδόν 2 λεπτά, το πρώτο διευρυμένο τρέιλερ αποκαλύπτει τα «μαγικά» του σκηνοθέτη και των σεναριογράφων, με υπόκρουση την πρωτότυπη μουσική του Alex Sid, και δίνει ένα πρώτο δείγμα για τα εντυπωσιακά γυρίσματα στα κάστρα της Μάνης.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ