2023-07-16 16:52:36
Φωτογραφία για Υποψηφιότητες με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο.
Υποψήφια θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Ελισάβετ Ρόμπολα Ιδιωτική υπάλληλος από Νεοχώρι, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο.. Σε δήλωσή της η Ελισάβετ Ρόμπολα ανέφερε:

«Η διάθεση για προσφορά στον τόπο μου με έκανε να συμπορευθώ με το Δήμαρχό μας και να αποδεχθώ την τιμητική του πρόταση να είμαι υποψήφια με την «Δημιουργική Ανατροπή».

Είναι ανάγκη και όφελος για τον τόπο μας να στηρίξουμε τον Κώστα Λύρο στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει, με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα, προς το κοινό συμφέρον και για να παέι ο Δήμο μας μπροστά.

Σας καλώ να συνδράμετε όλοι και κυρίως η νέα γενιά, σε αυτή την προσπάθεια, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στην περιοχή μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Πάνος Ζήκας, Ελεύθερος επαγγελματίας από Ευηνοχώρι, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:


«Με αισθήματα χαράς και ικανοποίησης διαπιστώνω ότι τα τελευταία τριάμιση χρόνια ο Δήμαρχος μας με επιμονή και υπομονή κατάφερε τα βγάλει το Δήμο μας από το τέλμα, συνεχίζει ένα δημιουργικό έργο το οποίο σε λίγο καιρό θα αποτελεί μια ουσιαστική παρακαταθήκη για την πορεία του μοναδικού, σε ιστορία και φυσική ομορφιά Δήμου μας, που κανείς μέχρι σήμερα δεν κατάφερε.

Κρίνω λοιπόν ότι πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή να σας δηλώσω δημόσια την απόφασή μου να μην είμαι και πάλι υποψήφιος με την «Δημιουργική Ανατροπή» για να εργαστώ δίπλα στον Κώστα Λύρο με αυταπάρνηση για την πρόοδο του τόπου μας.

Μια ακόμα μεγαλύτερη μάχη για το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, που κουράστηκε από τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια, βρίσκει επιτέλους λύσεις στα χρόνια προβλήματά του μόνο μέσα από τις διεκδικήσεις της δικής μας παράταξης.

Μαζί συνεχίσουμε με Αξιοπιστία και Ελπίδα! »

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ