2023-07-19 10:43:39
Φωτογραφία για Αθανάσιος Δ. Ζωγράφος : Όταν το αναγκαίο υπολογίζεται ως έργο, τότε δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη σε έναν τόπο!του Θανάση Ζωγράφου

Μοναδικό μου κίνητρο είναι η επιθυμία μου να υπηρετήσω τους συνδημότες μου και να προσφέρω στον τοπο που μεγάλωσα και αγαπώ......

Με σύμμαχο την εμπειρία και τις γνωσεις χρόνων στον τομέα της Ναυτιλιας, των θαλασσίων μεταφορών, του εγχώριου και διεθνούς Τουρισμού, θέλω να αγωνιστώ με ολες μου τις δυναμεις ώστε να δώσω πνοή και ελπίδα στον Δήμο μας, ειδικώτερα μετά την ασφυξία που έχουν προκαλέσει, στον τομέα της ανάπτυξης, οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

Πρωταρχικός στόχος, η αξιοποίηση του εγκαταλελειμμένου λιμανιού και της μαρίνας ώστε να αποτελέσουν τον πυλώνα για την μετέπειτα εξέλιξη και ανάπτυξη.

Ανάπλαση και αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου και εκσυγχρονισμός του λιμανιού με παράλληλη αξιοποίηση της τουριστικής ταυτότητας του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγιου δημιουργώντας θέσεις εργασίας στην ευρύτερη περιοχή.

Με πρωτεργάτη και συντονιστή τον Θανάση Λύρο υποσχόμαστε να εργαστούμε ώστε να πραγματοποιηθούν τα αναγκαία δημόσια έργα, τα οποία αποτελούν πλέον κοινωνική απαίτηση.

Η τουριστική ανάπτυξη πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρό, έντιμο και ολοκληρωμένο τρόπο.Αγαπητοί μου συνδημότες,Σας καλώ να συμπορευθούμε τους επόμενους μήνες στον όμορφο και τίμιο προεκλογικό αγώνα.

Να αφουγκραστούμε, αρχικά, την τοπική κοινωνία και τα προβλήματά της.

Να θέσουμε, έπειτα, τις βάσεις για την αντιμετώπισή τους.

Να δώσουμε, τέλος, την μάχη για νικηφόρο αποτέλεσμα στις Εκλογές του Οκτώβρη.

Γιατί ο Δήμος Ι. Π. Μεσολογγιου δεν πρέπει να χάσει άλλες ευκαιρίες!Σας ευχαριστώ,Αθανάσιος Δ. Ζωγραφος

Πλοίαρχος Ε.Ν.

υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με τον συνδυασμό "Ανάπτυξη για όλους", του Θανάση Λύρου

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ