2023-07-27 08:20:09
Φωτογραφία για Άκης Πετρετζίκης: Ξεκίνησε γυρίσματα για το Kitchen Lab

Μία από τις πιο επιτυχημένες «συνταγές» του ALPHA είναι αδιαμφισβήτητα η εκπομπή «Kitchen Lab» με οικοδεσπότη τον Άκη Πετρετζίκη. 

Εδώ και αρκετά χρόνια, ο καταξιωμένος σεφ παρουσιάζει εύκολες, νόστιμες και οικονομικές συνταγές για όλα τα γούστα στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Αυτό πρόκειται να κάνει και τη νέα σεζόν. Μάλιστα, μέσα στον Ιούλιο ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα του ολοκαίνουριου κύκλου της εκπομπής του σε έναν άκρως ανανεωμένο χώρο. Μέσα στο καλοκαίρι θα γυριστούν αρκετά επεισόδια του «Kitchen Lab», που αναμένεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη μέσα στον προσεχή Οκτώβριο. Παράλληλα, ο Άκης Πετρετζίκης την επόμενη τηλεοπτική χρονιά θα παρουσιάσει ακόμα μία εκπομπή στον ALPHA. O λόγος, φυσικά, για το ταξιδιωτικό οδοιπορικό «Akis' Food Tour» που απολαύσαμε και το 2020, το οποίο επιστρέφει δυναμικά με έναν ακόμα κύκλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν ολοκληρωθεί και θα δούμε τον σεφ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως είναι η Φλώρινα και το Αμύνταιο, όπου βρέθηκε και κλήθηκε να μαγειρέψει σε εξωτερικούς χώρους, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.



Πηγή: Mytv





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ