2023-07-28 14:40:02
Φωτογραφία για Καλοκαίρι με νέους κύκλους αγαπημένων σειρών στο ERTFLIX ( φτιάξτε το όμως γιατί κολλάει)
Αυτό το καλοκαίρι το ERTFLIX είναι μαζί σας, έτσι ώστε να μη μείνει κανείς δυσαρεστημένος. Μάλιστα, κατάφερε να εξασφαλίσει τις πολυπόθητες συνέχειες των σειρών που αγαπήθηκαν όσο ποτέ. Αυτό τον Αύγουστο λοιπόν, ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε στην πιο καλοκαιρινή ελληνική ψηφιακή πλατφόρμα, το ERTFLIX.

Happily Married (Β’ Κύκλος)

Σε αυτή την κωμική ιστορία από τον Καναδά της δεκαετίας του 70, ο πρώτος κύκλος άφησε την πρωταγωνίστρια Ουγκέτ στο «εγκληματικό» θρόνο του Σεν-Φόι. Όμως το στέμμα θα αποδειχθεί βαρύ, και η Ουγκέτ θα κληθεί να πάρει δραστικές αποφάσεις σε μια εποχή που ακόμα ο φεμινισμός βρισκόταν στις απαρχές του.

Η Υπέροχη Φίλη μου (Γ’ Κύκλος)

Η συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης δυο κοριτσιών στη Νάπολη, ξεδιπλώνεται από τις σελίδες του ομότιτλου μπεστ σέλερ της Έλενα Φεράντε στις οθόνες σας. Ο τρίτος κύκλος συναντά για ακόμα μια φορά τις Έλενα και Λίλα, με την πρώτη να αναδεικνύεται μετά την έκδοση του πρώτου της βιβλίου, ενώ η δεύτερη εργάζεται υπό αντίξοες συνθήκες  προσπαθώντας να αναθρέψει τον μικρό της γιο.


Η Τέχνη του Εγκλήματος (Ε’ Κύκλος)

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη μέσα στο 2023, αφού έσπασε κάθε ρεκόρ θέασης για τις ξένες σειρές στο ERTFLIX, επιστρέφει με ακόμα έναν κύκλο γεμάτο μυστήριο, διασκέδαση και τέχνη. Ανάμεσα στον θερμοκέφαλο αστυνομικό και την γλυκύτατη μεν, φαντασιόπληκτη δε, ιστορικό τέχνης, κάθε επεισόδιο γίνεται απόλαυση που δεν θα θέλετε να κρατήσετε κρυφή.

Balthazar (Γ’ Κύκλος)

Ο άκρως γοητευτικός Γάλλος ιατροδικαστής επιστρέφει με ακόμα έναν κύκλο 8  επεισοδίων. Έξι μήνες μετά την τρομερή απώλεια, ο Μπαλταζάρ εξαφανίζεται από το Παρίσι σε αναζήτηση της ψυχικής του ηρεμίας, όμως μια νέα υπόθεση θα τον τραβήξει πίσω στις σκηνές του εγκλήματος.

Και φυσικά μην χάσετε 2 ολόφρεσκες σειρές σε πρώτη ανάρτηση.

Van Der Valk

Μια σειρά που διαδραματίζεται στο Άμστερνταμ, και ακολουθεί τα βήματα του καλύτερου ολλανδού ντετέκτιβ που κυκλοφορεί στους δρόμους της ζωντανής και αινιγματικής πόλης λύνοντας μυστηριώδη εγκλήματα με την παρατηρητικότητα και την οξυδέρκειά του. Ελεύθερη απόδοση της διάσημης σειράς του 1972 με τον ίδιο τίτλο.

Φόνοι στο Δουβλίνο

Όταν μια νεαρή κοπέλα βρίσκεται δολοφονημένη στα περίχωρα του Δουβλίνου, ο ντετέκτιβ Ρομπ Ράιλι αναλαμβάνει την έρευνα, όμως, όσο εμπλέκεται στην υπόθεση, η κρυφή προσωπική του σχέση με την υπόθεση τον αναγκάζει να αντιμετωπίσει τις ανατριχιαστικές αναμνήσεις που συνεχίζουν να τον στοιχειώνουν, βυθίζοντάς τον σε έναν κόσμο σκότους. Τηλεοπτική προσαρμογή των ομότιτλων, βραβευμένων μυθιστορημάτων της Τάνα Φρεντς.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ