2023-07-29 08:40:03
Φωτογραφία για Μάνος Νιφλής: Η αιτία του βελούδινου «διαζυγίου» με το Open

Μετά από μια απαιτητική σε ενημέρωση χρονιά έριξε αυλαία η εκπομπή που παρουσίαζαν ο Μάνος Νιφλής και η Χρύσα Φώσκολου στο Open, η «Ανοιχτή επικοινωνία».

Ο δημοσιογράφος -που ήταν ένα «δυνατό» χαρτί για τον σταθμό- αποτελεί παρελθόν από το κανάλι, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος τόσο στην εκπομπή όσο και με ανάρτησή του. Παρά την αποχώρησή του, η σχέση του με τους ιθύνοντες του Open παραμένει εξαιρετική και η λήξη της συνεργασίας τους ήταν «βελούδινη».

Ο λόγος που ο δημοσιογράφος αποχωρεί είναι πρακτικός και δίχως πολύ παρασκήνιο. Η απόφαση του Open να καταργηθεί η πολύ πρωινή ζώνη 5 με 6 ήταν η αιτία του «διαζυγίου».

Όπως είναι γνωστό, οι υποχρεώσεις του δημοσιογράφου μετά την εκπομπή ήταν πολλές καθώς πρέπει να βρίσκεται και στην καθημερινή του εκπομπή στο ραδιόφωνο αλλά και στο enikos.gr Έτσι η μόνη ζώνη που τον κάλυπτε τηλεοπτικά ήταν η 5 με 6 ώστε να μπορεί να εκπληρώνει και υπόλοιπα επαγγελματικά του καθήκοντα.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, την ίδια σκέψη να κοπούν οι πολύ πρωινές εκπομπές και η ενημέρωση να ξεκινά στις 6 στριφογυρίζει και στο μυαλό των ιθυνόντων στον ΣΚΑΪ. Ίδωμεν…

znews.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ