2023-07-30 09:08:21
Φωτογραφία για Η Intel απαντά για τις φήμες με αύξηση των τιμών των CPU



 Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν φήμες ότι οι επεξεργαστές της Intel ενδέχεται να δουν αύξηση της τιμής τους, τις οποίες η τεχνολογική εταιρεία διέψευσε άμεσα.

Συγκεκριμένα το γερμανικό μέσο ενημέρωσης, PCGamesHardware, ανέφερε ότι η Intel είχε πει σε αρκετούς Γερμανούς χονδρέμπορους ότι θα προχωρήσει σε αύξηση των τιμών των επεξεργαστών "Core" της.

Η αναφορά του PCGH προήλθε από ένα ανώνυμο μέλος του forum του ιστότοπου, το οποίο δήλωσε ότι είχε ακούσει από χονδρέμπορους ότι η Intel θα αυξήσει τις τιμές των επεξεργαστών της σε λίγες εβδομάδες και ότι είχαν σταλεί σχετικές επιστολές που το επιβεβαίωναν την πληροφορία.

Το μέλος του forum ανέφερε ότι οι επιστολές ανέφεραν ότι οι σημερινοί επεξεργαστές Core της Intel, όπως οι Alder Lake, Raptor Lake και τα επερχόμενα Raptor Lake Refresh τσιπ, θα επηρεαστούν από την αύξηση, καθώς και όλα τα μελλοντικά τσιπ Core και Core Ultra. Σε επικοινωνία της Intel με την ιστοσελίδα Tom's Hardware για περισσότερες πληροφορίες, η εταιρεία απέρριψε κατηγορηματικά τις φήμες.

«Γενικά δεν σχολιάζουμε εικασίες σχετικά με αλλαγές τιμών στα προιόντα μας. Ωστόσο, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Intel δεν έχει στείλει την επιστολή που περιγράφεται σε πελάτες ή συνεργάτες και δεν έχει ξεκινήσει αλλαγή τιμών στα μοντέλα των επεξεργαστών της αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε σχετικά με το θέμα» καταλήγει η δήλωση.

Με τον τρόπο αυτή η Intel βάζει τέλος στις εικασίες σχετικά με τη συγκεκριμένη φήμη, αλλά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αυξήσεων τιμών στο μέλλον από τη στιγμή που αναφέρει ότι δεν έχει παρόμοια άμεσα πλάνα.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ