2023-08-02 09:32:28
Φωτογραφία για Ανακοίνωση 2 Υποψηφίων με τον συνδυασμό Θανάση Λύρου

 Συμπόρευση ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ την ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, από την Κατοχή, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.....

Η αγαπητή μας Θεοδώρα είναι νέα αγρότισσα και ανήκει σε έναν από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας μας, τον αγροτικό, βιώνει την καθημερινότητα στα χωριά μας και μπορεί να συμβάλει με αξιοπρέπεια στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συνδημοτών μας.

Είναι τιμή για μένα προσωπικά και τον συνδυασμό μας, που θέλησε να συνεργαστεί μαζί μας για το καλό όλων μας.

Εμείς έχουμε τη γνώση και την εμπειρία, αλλά και την αποφασιστικότητα  να βοηθήσουμε τον αγροτικό κόσμο να δει καλύτερες μέρες και να βελτιώσουμε τη ζωή τους.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Η κατάσταση στα χωριά μας είναι σε άθλια κατάσταση, καθαριότητα ανύπαρκτη, τα σκουπίδια πεταμένα για μέρες στους δρόμους, η αγροτική μας παραγωγή υποβαθμίζεται συνεχώς και τα προϊόντα μας παραμένουν απούλητα στις αποθήκες.

Είμαι βέβαιη πως ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, γνωστός Καθηγητής Γεωπόνος και Δικηγόρος  έχει την εμπειρία, τη δύναμη και τις ικανότητες, με αξιοπρέπεια και συνεργασία, ως Δήμαρχος να οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη.

 Αυτή είναι η μοναδική θέληση για όλους εμάς τους νέους που θέλουμε να μείνουμε και να δημιουργήσουμε οικογένεια  στον τόπο μας. 

Είναι τιμή για εμένα να είμαι υποψήφια μαζί του και να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις  στον κοινό μας αγώνα.

 

ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Επαγγελματίας αγρότισσα

  

Συμπόρευση ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΤΣΙΒΑΛΗ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΠΟΤΣΙΒΑΛΗ, από τον Άγιο Θωμά, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Γιώργος είναι  ένας  νέος συνδημότης μας που βλέπει τον τόπο μας και τους διοικούντες το Δήμο μας, να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις βασικές τους υποχρεώσεις για να γίνει ελκυστικός ο τόπος μας.

Είναι τιμή για εμάς που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και θα συμμετάσχει ως υποψήφιος στο συνδιασμός μας, για να συνεργαστούμε μαζί και να κάνουμε τα καλύτερα.

 Να είναι σίγουρος, όπως όλοι οι συνδημότες μας ότι δεν θα τους διαψεύσουμε.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Με χαρά αποφάσισα να αγωνιστώ μαζί με τον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ στις επόμενες δημοτικές εκλογές, με τη βεβαιότητα ότι θα πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο κ. Θανάσης Λύρος, γνωστός σε όλους μας ως καθηγητής Γεωπόνος και ως αξιόλογος Δικηγόρος, είναι ο άνθρωπος που έχει τη γνώση και το κύρος, την εμπειρία και τις ικανότητες να οδηγήσει το Δήμο μας στη ανάπτυξη.

Είμαι σίγουρος ότι, με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια, θα συντονίσει όλες τις δυνάμεις του τόπου μας και με την αποφασιστικότητα του, ο τόπος μας θα δει καλύτερες μέρες.

Η ευθύνη τώρα ανήκει σε όλους εμάς, να δούμε την αλήθεια για να πάμε το Δήμο μας μπροστά.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΤΣΙΒΑΛΗΣ

Ιδιωτικός υπάλληλος

 

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ