2023-08-08 08:25:51
Φωτογραφία για Προβολή παιδικής ταινίας στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα την Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 9:15 μ.μ. (μεταφέρθηκε αντί της Τρίτης 8 Αυγούστου).
Την Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 9:15 μ.μ. (μεταφέρθηκε αντί της Τρίτης 8 Αυγούστου), στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, θα προβληθεί η παιδική ταινία «Ο Μάγος και η ελεφαντίνα». Η ταινία είναι του 2023 και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7+.. Υπόθεση: Ο Πίτερ αναζητά τη χαμένη του αδελφή και, όταν γνωρίζει τυχαία ένα μέντιουμ στην πλατεία της αγοράς, μόνο μία ερώτηση τού περνά από το μυαλό: Ζει η αδελφή του; Ακούγοντας την απάντηση ότι πρέπει να βρει μια μυστηριώδη ελεφαντίνα και τον μάγο που θα την εμφανίσει, ο Πίτερ ξεκινά ένα ψυχοφθόρο ταξίδι για να εκπληρώσει τρεις φαινομενικά απίθανες αποστολές, που θα αλλάξουν για πάντα το πρόσωπο της μικρής του πόλης και θα τον κάνουν να ζήσει την περιπέτεια της ζωής του.

Η διοργάνωση της προβολής, είναι στα πλαίσια των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στον Δήμο Ξηρομέρου», σε συνεργασία με τους συλλόγους και τις Κοινότητες.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ