2023-08-08 18:31:26
Φωτογραφία για Αυθεντικό Ρουστίκ σε ένα υπέροχο σπίτι
Ο συνδυασμός της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής παλιών σπιτιών, όταν αυτά ανακαινίζονται, με επιλογές που να είναι ταυτόχρονα σύγχρονες και λειτουργικές είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Στο συγκεκριμένο σπίτι η μείξη αυτή έχει επιτευχθεί με υποδειγματικό τρόπο καθώς το παλιό κτίσμα, που κάποτε ήταν στάβλοι και ένα αγροτόσπιτο, έχει ανακαινιστεί έτσι που να μπορεί να καλύψει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες διαβίωσης των ιδιοκτητών του αλλά χωρίς ταυτόχρονα να αλλοιωθεί ο αρχικός του χαρακτήρας.  

Αυθεντικό ρουστίκ ύφος σε λευκό - μπεζ και αποχρώσεις φυσικού ξύλου έχει χρησιμοποιηθεί σε όλους τους χώρους του σπιτιού ενώ μικρές χρωματιστές λεπτομέρειες όπως και μαύρα στοιχεία δημιουργούν ήπιες, καλαίσθητες  αντιθέσεις.

Ο μικρός αριθμός επίπλων, αναλογικά με τις διαστάσεις των χώρων, και το γενικό τους ύφος επιτρέπουν στα αρχιτεκτονικά στοιχεία του σπιτιού να αναδεικνύονται και να κυριαρχούν στην γενική αισθητική και την ατμόσφαιρα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στους εξίσου όμορφα και λειτουργκά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ