2023-08-16 08:22:10
Φωτογραφία για Εφαρμογή Windows Backup και στα Windows 10









Τον Μάιο του 2023, όταν κυκλοφόρησε το build 23466 των Windows 11 στο Dev Channel, η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα εφαρμογή για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ρυθμίσεων, αρχείων, εφαρμογών και άλλων. Κάποιοι πίστευαν ότι η εφαρμογή Windows Backup θα ήταν αποκλειστική για την επερχόμενη ενημέρωση των Windows 11 23H2, αλλά όπως φαίνεται, η Microsoft την διαθέτει και στα Windows 10.

Αυτή την εβδομάδα, η Microsoft κυκλοφόρησε το build 19045.3391 για δοκιμές στο κανάλι προεπισκόπησης. Μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης, οι χρήστες ανακάλυψαν μια σημαντική αλλαγή: τη νέα εφαρμογή Windows Backup. Μπορείτε να τρέξετε το πρόγραμμα από το μενού Έναρξης για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας φακέλων, εφαρμογών, διαπιστευτηρίων και ρυθμίσεων στο OneDrive σας. Προς το παρόν όμως δεν φαίνεται να υπάρχει λειτουργία restore.

neowin.net

Άλλες αλλαγές στην έκδοση 19045.3391 των Windows 10 περιλαμβάνουν διάφορες βελτιώσεις που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Για παράδειγμα, το λειτουργικό σύστημα είναι πλέον καλύτερο στον εντοπισμό της τοποθεσίας σας για την παροχή καλύτερων καιρικών συνθηκών, ειδήσεων, πληροφοριών κυκλοφορίας και άλλων γεωγραφικών δεδομένων. Η ενημέρωση όπως αναφέραμε φέρνει νέες ειδοποιήσεις που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας, αλλαγές στη θερινή ώρα για περισσότερες χώρες και διάφορες άλλες διορθώσεις. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα ανατρέχοντας στις σημειώσεις έκδοσης.

Η νέα εμπειρία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι σίγουρα μια ευπρόσδεκτη έκπληξη, αφού η εταιρεία έχει ξεκαθαρίσει ότι το λειτουργικό σύστημα αναμένεται να φτάσει στο τέλος υποστήριξής του σε ένα χρόνο και ότι οι χρήστες δεν θα πρέπει να περιμένουν νέες ενημερώσεις λειτουργιών ή σημαντικές αλλαγές.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ