2023-08-17 12:06:04
Φωτογραφία για Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος: «Έλειπα για επαγγελματικούς λόγους και έγραφαν ότι τσακωθήκαμε»

Την ενόχλησή του για τα χθεσινά δημοσιεύματα που τον αφορούσαν εξέφρασε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής απουσίαζε την Τετάρτη 16/8 από την πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως πολλοί ήταν εκείνοι που απέδωσαν την απουσία του σε τσακωμό με τις δύο παρουσιάστριες.

Αφορμή για να αναφερθεί στο θέμα στάθηκαν οι δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τις ανυπόστατες φήμες που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνη.

«Πάρα πολύ ωραία τα λέει και έξω από τα δόντια η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Νομίζω ότι δεν πρέπει να πιανόμαστε με ό,τι έχει να κάνει με την υγεία. Είναι πάρα πολύ σκληρό», σχολίασε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Είναι πάρα πολύ άσχημο. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι υπάρχει από πίσω μία οικογένεια. Είναι θέμα ηθικής», τόνισε από την πλευρά της η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Τον λόγο πήρε τότε ο Τριαντάφυλλος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την απουσία του από την εκπομπή το πρωινό της Τετάρτης και όσα γράφτηκαν για αυτό.

«Όταν ένα πρόσωπο είναι δημόσιο και αγαπητό, κάποιοι ζηλεύουν, κάποιοι θέλουν να χτυπήσουν κάτω από τη ζώνη», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Εγώ εχθές έλειψα και μου έκαναν πόσα tag ότι «ο Τριαντάφυλλος τσακώθηκε με τη Μαριάντα», «με τη Φελίσια τι έγινε τελικά». Ρε παιδιά, δεν μπορούσα να είμαι εδώ, γιατί έλειπα για το τραγούδι. Τους εξηγούσα ότι λείπω για αυτόν τον λόγο και θα είμαι την επόμενη ημέρα», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο Τριαντάφυλλος κλείνοντας το θέμα.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ