2023-08-17 23:15:00
Φωτογραφία για Ο Άρης πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε



Ο Άρης το πάλεψε ως το τέλος αλλά λύγισε στα πέναλτι από την Ντιναμό Κιέβου. Οι κίτρινοι έχασαν με 2-1 στην κανονική διάρκεια, έμειναν με δέκα παίκτες στην παράταση και στα πέναλτι λύγισαν με 6-5. Πολλές χαμένες ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο μέρος της παράτασης από την ομάδα του Τερζή. 

Ο Άρης στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο τέταρτο και δεν απειλήθηκε στο ελάχιστο αλλά σταδιακά οι παίκτες του και κυρίως εκείνοι του άξονα έκαναν αρκετά μικρολαθάκια που επέτρεψαν στην Ντιναμό να πατήσει την περιοχή του Χουτεσιώτη
. Ωστόσο στο 25’ ο Κάρλσον απέφυγε δύο αντιπάλους του, συγκλίνοντας προς τον άξονα και έκανε το μακρινό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το δοκάρι της Ντιναμό. Μάλιστα στο επόμενο λεπτό ο Μπούστσαν μπλόκαρε το σουτ του Μορόν ενώ στο 29’ το μακρινό σουτ του Φαμπιάνο πέρασε μόλις έξω και στο 38’ ήρθε το γκολ για τον Άρη. Ο Κάρλσον σέντραρε από δεξιά, ο Πάλμα από το δεύτερο δοκάρι έστρωσε στον Τζούρασεκ που εξ επαφής έγραψε το 0-1. Στο 45’ ο Πάλμα πήρε την μπάλα από τον Μορόν στα αριστερά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και σούταρε με το αριστερό, με την μπάλα να καταλήγει άουτ αλλά στην κόντρα ο Σίντορτσουκ σήκωσε όμορφα για τον Βολόσιν που με πανέμορφη κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 53ο λεπτό ο Κάρλσον έκανε ωραία ενέργεια και έδωσε καθυστερημένα στον Μορόν, ο οποίος δεν σούταρε όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει τον Μπούστσαν. Στο 56’ ο Φεράρι έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά και μπήκε στην περιοχή, κάνοντας ένα πολύ επικίνδυνο γύρισμα, με τον Κάρλσον να μην μπορεί να πλασάρει σε πλασάρει σε κενή εστία ενώ στο 59’ το μακρινό σουτ του Σίντορτσουκ πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 77’ μετά από λάθος του Ρουπ εκτός περιοχής, ο Γιαρμολένκο έκλεψε και σούταρε με το δεξί, με τον Χουτεσιώτη να μπλοκάρει και στο 79’ ο Έλληνας γκολκίπερ έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Μπουγιαλσκί. Και στο 85ο λεπτό μετά από βαθύ γέμισμα, ο Καραβάεβ έκανε όμορφη κίνηση και με πλασέ έγραψε το 2-1 και στο 90+2’ ο Ντίατσουκ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Στο 90+4’ μετά από κόρνερ ο Μπούστσαν έκανε άστοχη έξοδο και ο Φαμπιάνο πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο. Το ματς πήγε στην παράταση όπου στο 95ο λεπτό το σουτ του Χριστοδουλόπουλου έφυγε ελάχιστα έξω και στο 105’ το φάουλ του ίδιου είχε την ίδια τύχη. Στο 106’ ο Πάβιτσιτς έκανε δυνατό φάουλ στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον διαιτητή να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κι όμως στο 113’ ο Χριστοδουλόπουλος βρήκε με κάθετη τον Μενέντες, αλλά εκείνος δεν έκανε καλό κοντρόλ και τελείωμα μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το δοκάρι. Μάλιστα στο 115’μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ματαρίτα, και πάλι ο Φαμπιάνο κυριάρχησε στον αέρα και έκανε την κεφαλιά από κοντά, σημαδεύοντας πάνω στον Μπούστσαν που απομάκρυνε. Στα πέναλτι ο Μπράζκο εκτέλεσε το πρώτο κι έκανε το 1-0 ενώ εύστοχος ήταν και ο Φαμπιάνο για το 1-1. Ο Αντριέβσκι έκανε το 2-1 και ο Μπούστσαν είπε όχι στον Μενέντες ενώ ο Ντιαλό έγραψε το 3-1.  Ο Ρουπ μείωσε σε 3-2 και ο Χουτεσιώτης απέκρουσε το πέναλτι του Πάρις. Ο Φεράρι έκανε το 3-3 ενώ Μπενίτο και Χριστοδουλόπουλος έκαναν το 4-4.  Ο Ντίατσουκ έκανε το 5-4 και ο Σαμόρα το 5-5 ενώ ο Ντούμπιντσακ έγραψε το 6-5. Ο Οντουμπάτζο έστειλε άουτ την μπάλα και καταδίκασε έτσι τον Άρη σε αποκλεισμό. 

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ