2023-08-17 22:38:29
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ πάτησε την Χάιντουκ και προκρίθηκε στα play offs του Conference League



Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 τη Χάιντουκ στην Τούμπα (0-0 το πρώτο ματς) και πήρε την πρόκριση για τα play off του Conference League όπου θα αντιμετωπίσει μία από τις Ρόζενμποργκ η Χαρτς. Η Χάιντουκ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό το σουτ του Μλάκαρ μέσα από την περιοχή κόντραρε κι έφυγε ελάχιστα έξω ενώ από την εκτέλεση του κόρνερ ο Λιβάγια έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Μάλιστα στο 8ο λεπτό ο Κοτάρσκι έκανε κάκιστη πάσα, ο Οφόε έκλεψε κι έδωσε στον αμαρκάριστο Λιβάγια αλλά ο Μιχαηλίδης πρόλαβε σωτήρια να κόψει σε κόρνερ. Και από το πουθενά στο 11’ ο Κωνσταντέλιας πάτησε περιοχή από αριστερά και κέρδισε το πέναλτι από τον Οφόε, με τον Σβαμπ να γράφει το 1-0 από την άσπρη βούλα. Στο 19ο λεπτό το συρτό σουτ του Οφόε πέρασε μόλις έξω ενώ στο 21’ ο Ζίβκοβιτς έκανε σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στην περιοχή, εκεί που ο Κουλιεράκης έκανε το πλασέ αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 32ο λεπτό μετά από γέμισμα του Κροβίνοβιτς από αριστερά ο Μέλνιακ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω και στο 40’ ο Κουλιεράκης παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ
. Στο 45ο λεπτό ο Κοτάρσκι είπε όχι σε σουτ του Κροβίνοβιτς και στο 45+3’ η κεφαλιά του Σαχίτι έξυσε τα δοκάρια του ΠΑΟΚ. Στο 52’ ο Σαμάτα βρήκε τον Ζίβκοβιτς αυτός πήρε μέτρα, είδε τον Κωνσταντέλια, αυτός κατέβασε σούταρε έστειλε την μπάλα επάνω στον Λούτσιτς. Στο 58’ μετά από όμορφη ενέργεια και γύρισμα του Κωνσταντέλια ο Σαμάτα έκανε κάκιστο πλασέ και δύο λεπτά μετά ο Κοτάρσκι είπε όχι σε σουτ του Μάρκο Λιβάγια.

Στο 67ο λεπτό ο Κοτάρσκι έσωσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπενραχού και στο 68’ είπε όχι και σε σέντρα του Ντόλτσεκ ενώ στο 79’ ο Ντιαλό έκανε τραγικό λάθος, ο Μπράντον Τόμας έκλεψε κι έδωσε στον Ζίβκοβιτς κι εκείνος πλάσαρε  από κοντά για το 2-0. Στο 85’ ο Σέρβος με εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0. Στο 90+3’ ο Κοτάρσκι έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Λιβάγια.

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ