2023-08-22 14:00:05
Φωτογραφία για Δημήτρης Μηλιόγλου: Για ποια παρουσιάστρια δήλωσε; - «Δεν μπορούσαμε να το βρούμε το γλυκό, έλεγα: τι να της πω τώρα;»

Δηλώσεις στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes έκανε ο Δημήτρης Μηλιόγλου. Τον γνωστό δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό συνάντησε ο ρεπόρτερ της εκπομπής, Γιώργος Βιολέντης, ρωτώντας τον για πιθανές δύσκολες συνεργασίες που είχε στο παρελθόν αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

«Φυσικά και υπάρχει χρονιά που θέλω να ξεχάσω και το έχω κάνει ήδη. Δεν υπάρχουν συνεργασίες που είναι πάντα άψογες, κάθε συνεργασία έχει τα πάνω και τα κάτω της. Εγώ θέλω να ξεχνάω τα κάτω», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Έχω υπάρξει σε πολύ δύσκολες συνεργασίες και ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά. Μου έχει τύχει να κάνω ντουέτο στο ραδιόφωνο και να λέω: τώρα τι να της πω; Και στην πορεία να αγαπηθούμε πάρα πολύ», εξομολογείται ο δημοσιογράφος αμέσως μετά, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει το πρόσωπο με το οποίο δυσκολεύτηκε να τα βρει επαγγελματικά.

«Δεν έχω πρόβλημα να το πω, γιατί σήμερα οι σχέσεις μας είναι πραγματικά άψογες. Όταν έκανα ραδιόφωνο με τη Γιολάντα Διαμαντή, δεν μπορούσαμε να το βρούμε το γλυκό. Δεν είχε να κάνει τόσο με τη συνεργασία, όσο με το μεταξύ μας», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μηλιόγλου στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Έχω περάσει και δύσκολα στη δουλειά. Μου έχει τύχει να μου τα «σκάσουν» άσχημα οι συνεργασίες μου και να πάθω ακόμα και κρίσεις πανικού, να χάσω τον εαυτό μου, να μη θέλω να πάω στη δουλειά και να βγει ο κακός μου εαυτός», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος.





Τέλος, όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, ο Δημήτρης Μηλιόγλου τόνισε πως περιμένει να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις άνωθεν, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την περσινή του συνεργασία με τους Λάμπρο Κωνσταντάρα και Μαρία Φραγκάκη, στέλνοντάς τους τις ευχές τους για το νέο τους ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ