2023-08-23 14:25:39
Φωτογραφία για My Style Rocks: Έγινε η πρώτη οντισιόν – Οι εντυπώσεις και το πλάνο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα (Τετάρτη 23/8), η πρώτη audition του διαγωνισμού μόδας, My Style Rocks στον ΣΚΑΙ. Τι έγινε στα… παρασκήνια, ποιες οι πρώτες εντυπώσεις και το πλάνο του σταθμού;

Σύμφωνα με ασφαλείς -όπως πάντα- πληροφορίες, τα νέα στούντιο του My Style Rocks, άνοιξαν τις πόρτες τους και υποδέχθηκαν τις πρώτες -υποψήφιες- διαγωνιζόμενες, οι οποίες μαθαίνω ότι είναι όλων των ηλικιών (19-50+) και στο σύνολο τους άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, όσον αφορά την εμφάνιση, το αναβαθμισμένο στυλ αλλά και την… ιδιοσυγκρασία τους, με προτάσεις για όλα τα γούστα.

Οι νέες διαγωνιζόμενες και οι πρώτες εντυπώσεις

Στις πρώτες οντισιόν, βρέθηκαν άνθρωποι της παραγωγής, και όχι η κριτική επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται φέτος από τους Στέλιο Κουδουνάρη, Δημήτρη Σκουλό, αλλά και την Σοφία Χατζηπαντελή, που παίρνει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι το My Style Rocks θα έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια φέτος, για ολόκληρη την τηλεοπτική σεζόν, απαιτεί την επιλογή περισσότερων διαγωνιζόμενων κοριτσιών, ενώ αρκετές πρόκειται να μπουν και εμβόλιμα. Η πρεμιέρα προορίζεται για τα μέσα προς τέλη του Σεπτέμβρη.

Πηγή: youfly.com



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ