2023-08-25 08:45:16
Φωτογραφία για Ενισχύεται το σενάριο να προχωρήσει το ρεπορτάζ του tvnea...

Πάτα ΕΔΩ για να δεις που είχαμε γράψει πρώτοι για το σενάριο αυτό...

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα αφού ακόμα δεν έχει κλείσει οριστικά η συμφωνία με το OPEN και την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη που θα τρέξει το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού της Παιανίας αλλά όλα δείχνουν ότι η Ελένη Τσολάκη θα μετακινηθεί τις καθημερινές για να καλύψει το κενό που άφησε πίσω της η Μπέττυ Μαγγίρα. Ποιος όμως θα αναλάβει το πρωινό του Σαββατοκύριακου; Κόσμος πάει κι έρχεται στα γραφεία της Barking Well Media, αλλά πλέον έχει πέσει στο τραπέζι μια διαφορετική εναλλακτική που αφήνει στην άκρη όλα όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα.

Κι αυτό γιατί στα ανώτερα κλιμάκια της εταιρείας παραγωγής που τρέχει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του OPEN έπεσε η ιδέα να συνεχίσουν και το χειμώνα οι συντελεστές του “Καλοκαίρι yes” από τη στιγμή που δεν τα πήγαν και τόσο άσχημα για πρώτη προσπάθεια. Ετσι, δεν αποκλείεται η Μαριάντα Πιερίδη με την Φελίσσια Τσαλαπάτη, τον Τριαντάφυλλο και τους Φοίβο Παπαδάκη και Γιάννη Μπούτο να μείνουν στη ζώνη του ΣΚ και τη σεζόν που μας έρχεται ανανεώνοντας κυρίως το κομμάτι πίσω από τις κάμερες.

Αλλωστε, κάτι ανάλογο είχε συμβεί δυο χρόνια πριν και με την Ελένη Τσολάκη, η οποία ξεκίνησε καλοκαίρι και συνέχισε και την χειμερινή σεζόν με τις επιδόσεις που ήδη ξέρουμε με τη μόνη διαφορά ότι στη δική της περίπτωση υπήρχε στο συμβόλαιό της. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν τις προσεχές μέρες καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα πια για όλους…

Πηγή: Τίνα Μεσσαροπούλου - youfly.com



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ