2023-08-25 10:32:30
Φωτογραφία για Υποψηφιοτητες    με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο



Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γιάννης Ρεβέκης , ελεύθερος επαγγελματίας από Μούσουρα... Σε δήλωση του ο Γιάννης Ρεβέκης ανέφερε:

« Έχοντας παρακολουθήσει στενά το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής διέκρινα την εντιμότητα και την εργατικότητα στο πρόσωπο του Δημάρχου και των συνεργατών του.

Αγαπώντας βαθειά τον τόπο μου αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τη «Δημιουργική Ανατροπή». Ως ελεύθερος επαγγελματίας και έχοντας υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση ,ως Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μουσούρων από το 2010 έως 2019 γνωρίζω τα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου μας και πιστεύω ακράδαντα ,ότι στηρίζοντας το έργο του Κώστα Λύρου θα μπορέσει ο τόπος να συνεχίσει την πορεία του προς την αλλαγή και την ανάπτυξη.».


Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Σταυριάννα Κονδραλή, Φιλόλογος από το Νεοχώρι.

Σε δήλωση της η Σταυριάννα Κονδραλή ανέφερε:

«Από μικρή ονειρευόμουν αφού σπουδάσω να επιστρέψω και να εργαστώ στον τόπο μου, να δημιουργήσω την οικογένεια μου εδώ και να καταφέρω και εγώ να συμβάλλω στην ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής μας. Για το λόγο αυτό είχα ανέκαθεν έντονο ενδιαφέρον για τα πολιτικά και τα κοινωνικά ζητήματα του Δήμου και ιδιαίτερα για όσα αφορούν την νεολαία.

Έχοντας τις ανησυχίες αυτές και την επιθυμία να συνεισφέρω και εγώ, αποδέχτηκα την πρόταση του Κώστα Λύρου για συμπόρευση στις επερχόμενες εκλογές με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.

Ο Κώστας Λύρος είναι ένας φιλοπρόοδος και μεθοδικός άνθρωπος με αρχές και όραμα, στοιχεία που με παρακινούν να στηρίξω την προσπάθεια του με κάθε τρόπο».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ