2023-08-25 14:20:02
Φωτογραφία για Γεράσιμος Μιχελής: Αγνώριστος ο κακός του Παρά Πέντε, 17 χρόνια μετά

Σε επανάληψη παίζει σχεδόν κάθε χρόνο το Παρά Πέντε στο Mega, το οποίο μπορεί να έχουν περάσει 17 ολόκληρα χρόνια από τότε που προβλήθηκε, ωστόσο παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές του κοινού.

Η παρέα του Παρά Πέντε έχει κρατήσει ακόμη επαφές και δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε reunion, είτε τηλεοπτικά, είτε μέσα από τα social media.

Βέβαια, άλλοι ηθοποιοί έχουν εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ένας από αυτούς είναι ο Γεράσιμος Μιχελής, ο “κακός” του Παρά Πέντε, ο οποίος σήμερα είναι διαφορετικός στην εμφάνισή του. Έχει υιοθετήσει ένα αλλιώτικο στυλ, μιας και πλέον έχει μούσια.

Μάλιστα, ο ηθοποιός πριν λίγο καιρό αποκάλυψε στον δημοσιογράφο της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται, Κυριάκο Θεοδοσίου πώς προέκυψε η συμμετοχή του στη σειρά: «Είχα δει τις Σαββατογεννημένες του Γιώργου Καπουτζίδη και μου άρεσαν πολύ και λέω στην φίλη μου που έγινε και κουμπάρα μου η Ράνια Σχίζα «θέλω να γνωριστώ με τον Καπουτζίδη πώς θα γίνει;» «Έλα» μου λέει «την επόμενη εβδομάδα έχουμε ραντεβού για καφέ» και έτσι λοιπόν σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία».

Το ευτράπελο που θυμάται από τη σειρά, είναι: «Το πάρτι της φίλης της συμπεθέρας. Βγαίνουμε έξω έχοντας εγώ αγκαζέ από τη μία τη συμπεθέρα από την άλλη τη Ζουμπούλια. Έλα όμως που έρχεται ο Superman ο Παύλος Ορκόπουλος .. δεν μπορώ να συνηθίσω τη γελοιότητα του Παύλου αλλά ούτε και οι άλλοι .. και μας πιάνουν γέλια όλους μας δεν μπορούμε να σταματήσουμε και ο σκηνοθέτης».







Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ