2023-08-25 20:45:04
Φωτογραφία για Ο Ζίβκοβιτς οδηγεί τον ΠΑΟΚ



Ο ΠΑΟΚ πέρασε επιτυχημένα μέσα από την Σκωτία και την έδρα της Χαρτς, χάρη σε γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος με ένα σουτ-βολίδα έκανε το 1-2, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος και έδωσε στον ΠΑΟΚ ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Conference League. Ο 27χρονος Σέρβος αποτελεί τον μεγαλύτερο πρωταγωνιστή του "Δικεφάλου"

στο ξεκίνημα της σεζόν 2023-2024, κάτι που φροντίζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία, κάνοντας ταυτόχρονα το "step up" την κατάλληλη χρονική στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ζίβκοβιτς έχει ξεκινήσει την χρονιά τόσο ιδανικά, όσο να μην περίμενε και ο ίδιος ίσως. Μάλιστα για το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, ο Σέρβος έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, σε σύγκριση βέβαια με τις τρεις προηγούμενες χρονιές του στην Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα ο 27χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ έχει κάνει σε συνολικά έξι ματς, τρία γκολ και δύο ασίστ
. Τα πιο πολλά με περισσότερη βαρύτητα όμως, καθώς αφορούσαν γκολ στα προκριματικά του Conference League, δηλαδή σε φάση νοκ-άουτ. Τρία γκολ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ, τα δύο με την Χαϊντουκ στην Τούμπα που "σφράγισαν" την πρόκριση και ένα χθες με την Χαρτς που έδωσε τεράστιας σημασίας "διπλό" και προβάδισμα πρόκριση για τον επαναληπτικό της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα στην Σκωτία ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε άμεσα το 1-0 των γηπεδούχων. Ανάλογα καλή εικόνα και στο πρωτάθλημα, εκεί όπου σε μια μόλις αγωνιστική πέτυχε δύο γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Το ξεκίνημα που έχει κάνει ο Ζίβκοβιτς δεν αγγίζει καν τα προηγούμενα. Μέχρι να μπούμε Σεπτέμβριο την περασμένη σεζόν, ο Σέρβος είχε κάνει μια μόλις ασίστ. Την σεζόν 2021-22 στο ίδιο χρονικό σημείο δεν είχε καταφέρει τίποτα, ενώ στην πρώτη του χρονιά είχε πετύχει ένα κρίσιμο γκολ κόντρα στην Μπενφίκα για τα προκριματικά του Champions League και είχε κάνει και μια ασίστ. Δείχνει να "μπαίνει στα παπούτσια" ενός απόλυτου πρωταγωνιστή. Ενός παίκτη που με την αυτοπεποίθηση του και τον ηγετικό του χαρακτήρα θα δίνει το έναυσμα στους υπόλοιπους στα εύκολα και τα δύσκολα του φετινού ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του με τον "Δικέφαλο" λήγει το επόμενο καλοκαίρι, γεγονός που πρέπει να βάζει από τώρα σε σκέψεις την ασπρόμαυρη ΠΑΕ για ανανέωση του.

Πηγή: to10.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ