2023-08-26 12:15:59
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει την Άννα απο την ομηρία
Στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι ο Δημήτρης κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εντοπίσει την Άννα, γνωρίζοντας πως κάθε λεπτό που περνάει στα χέρια του μανιακού δολοφόνου η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Τελικά, οι προσπάθειές του πιάνουν τόπο.

Σύμφωνα µε το ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα για το περιοδικό MyTV, μετά την απαγωγή της Άννας, η οικογένειά της αγωνιά ιδιαίτερα για τη ζωή της. Ο Δημήτρης, βλέποντας πως οι μέρες περνούν και δεν μπορεί κανείς να φτάσει στα ίχνη της, καταρρέει. Ο άλλοτε δυναμικός εισαγγελέας ξεσπάει σε κλάματα, µε τον Σταύρο, βλέποντάς τον σε αυτή την άσχημη ψυχολογική κατάσταση, να του λέει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρει την Άννα σώα και αβλαβή.

Πράγματι, οι έρευνες εντείνονται και ύστερα από λίγο οι Αρχές φτάνουν στο συμπέρασμα πως ο μανιακός δολοφόνος απήγαγε την Άννα και τα άλλα τέσσερα άτομα για να δημιουργήσει µε το αρρωστημένο του μυαλό μια άλλη οικογένεια, ενώ στο τέλος πρόκειται να τους βάλει να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον.


Το επόμενο πρωί, όταν η Άννα ανοίγει τα µάτια της, έρχεται αντιμέτωπη µε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ο ένας από τους ομήρους του δολοφόνου είναι νεκρός και δίπλα του βρίσκεται ένα μαχαίρι αλλά και ένας άλλος άντρας, αναίσθητος. Όταν η Άννα πηγαίνει προς το μέρος του, συνειδητοποιεί πως πρόκειται για έναν δημοσιογράφο που συνεργάζεται εδώ και καιρό µε την Αστυνομία.

«Πώς βρέθηκες εσύ εδώ;», τον ρωτάει, µε εκείνον να της απαντάει, αφού συνέρχεται, πως στην προσπάθειά του να φτάσει τα ίχνη του δολοφόνου έπεσε στην παγίδα του. Όταν η άλλη κοπέλα αντιλαμβάνεται πως η Άννα και ο δημοσιογράφος γνωρίζονται, γίνεται έξαλλη. «Πόσο σύμπτωση μπορεί να είναι κάτι τέτοιο; Ποια είσαι επιτέλους», της λέει, ουρλιάζοντας.

Τότε η Άννα γίνεται έξαλλη και την αρπάζει από τον λαιμό, λέγοντάς της να σταματήσει να φωνάζει, διαφορετικά θα τη σκοτώσει. Η κοπέλα, βλέποντας τη δικηγόρο για πρώτη φορά σε αυτή την κατάσταση, φοβάται και σταματάει. Ύστερα από λίγο, ο Δηµήτρης μαζί µε τον Αντρέα και μια επίλεκτη ομάδα αστυνομικών σπεύδουν στη βίλα, στο πηγάδι της οποίας είχαν βρεθεί τα τέσσερα πτώματα, προκειμένου να ψάξουν ξανά εξονυχιστικά σε περίπτωση που τους έχει ξεφύγει κάτι.

Την ίδια στιγμή, ο δημοσιογράφος και η Άννα καταστρώνουν ένα σχέδιο για να μπορέσουν να αποδράσουν, µε τη νεαρή κοπέλα, ωστόσο, να µην τους εμπιστεύεται. «Θα τον κάνετε έξαλλο και θα µας σκοτώσει όλους. Δεν σας εμπιστεύομαι», αρχίζει να φωνάζει. Όσο και αν η Άννα προσπαθεί να της εξηγήσει, δεν τα καταφέρνει, αφού η νεαρή δείχνει να έχει χάσει την επαφή της µε την πραγματικότητα.

«Τι θα συμβεί αν δεν δεχτώ να πάρω μέρος στο σχέδιό σας; Θα µε σκοτώσεις;», ρωτάει η κοπέλα επιδεικτικά την Άννα. Τότε, η τελευταία ορμάει προς το μέρος της και οι δύο γυναίκες έχουν έναν άγριο καβγά. Η µία αρχίζει να χτυπάει δυνατά την άλλη και πέφτουν κάτω. Στη συνέχεια, η κοπέλα αρπάζει το μαχαίρι που βρίσκεται στο πάτωμα και της φωνάζει: «Θα σε σκοτώσω!».

Ο Δημήτρης και ο Αντρέας, που μόλις έχουν µπει σε έναν χώρο της βίλας που ήταν κρυμμένος, βλέποντας από τις κάμερες πως μια κοπέλα απειλεί µε μαχαίρι την Άννα, κυριεύονται από πανικό. Τελικά, βρίσκουν την είσοδο της αποθήκης και ο Δημήτρης σώζει τελευταία στιγμή τη ζωή της Άννας, η οποία πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του.

«Όλα τελείωσαν τώρα, είσαι ασφαλής», της λέει ο αγαπημένος της. Έπειτα, εκείνη όπως και οι υπόλοιποι όμηροι µμεταφέρονται στο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, µε τον Αντρέα και τον Δημήτρη να περιμένουν να συνέλθουν προκειμένου να μάθουν κάτι περισσότερο για τον μανιακό δολοφόνο.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ