2023-08-26 18:56:03
Φωτογραφία για Υποψήφιοτητες  με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο
Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Τριανταφυλλόπουλος Κ. Παναγιώτης, ελεύθερος επαγγελματίας από Πεντάλοφο.. Σε δήλωση του ο κ.Τριανταφυλλόπουλος ανέφερε:

«Είναι χαρά, τιμή και ευθύνη η απόφαση να είναι κανείς υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένδειξη αγάπης για τον τόπο μας.

Αγαπώ τη Πεντάλοφο, τον τόπο που ζω και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά και θέλω να συνδράμω και εγώ με τις δυνάμεις μου στην πρόοδο και την ευημερία του.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου, Κώστα Λύρου να είμαι υποψήφιος με την «Δημιουργική Ανατροπή».

Ευελπιστώντας σ’ έναν υγιή και έντιμο προεκλογικό αγώνα, βασισμένο στο ήθος αλλά και σε αρχές και θέσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας, ζητώ τη στήριξή σας και εύχομαι καλή επιτυχία σε κάθε συνυποψήφιό μου».


Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Δέσποινα Σ. Ταβουλαρη, Μαθηματικός από Άγιο Θωμά

Σε δήλωσή της η κα. Ταβουλαρη ανέφερε:

«Είναι για μένα τιμή και ευθύνη η πρόταση του Δημάρχου, να είμαι υποψήφια στις εκλογές του Οκτωβρίου, την οποία βεβαίως και αποδέχτηκα.

Νιώθω μεγάλη χαρά που θα συμμετέχω στη δημοτική παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» που δυναμώνει συνεχώς, με αξιόλογα πρόσωπα που αγωνίζονται για ένα καλύτερο Δήμο.

Τα τελευταία χρόνια έχει υλοποιηθεί σημαντικό έργο στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και θέλω να προσφέρω και εγώ τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησα στην εκπαίδευση και να τις αξιοποιήσω επ’ ωφελεία της κοινωνίας, που πάντα υπηρετώ, και μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Αθανάσιος Καπνίσης από Ρέτσινα.

Σε δήλωση του ο κ.Καπνίσης ανέφερε:

«Λίγες μέρες πριν την οριστική υποβολή των υποψηφιοτήτων και σκεπτόμενος τις παθογένειες και τα προβλήματα του τόπου μου, πήρα την απόφαση να συνταχθώ στο πλευρό του Κώστα Λύρου και να αγωνιστώ στο πλευρό του στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Κώστας Λύρος απέδειξε την παρερχομένη τετραετία ότι μπορεί και θέλει να δώσει λύσεις. Με όραμα και μεθοδικότητα έχει σαφείς στοχεύσεις για το Δήμο του τώρα αλλά και το Δήμο του μέλλοντος, ένα Δήμο καινοτόμο και εξωστρεφή που να παρέχει ευκαιρίες και κίνητρα ανάπτυξης στους δημότες.

Στο όραμα αυτό θέλω να είμαι συνδιαμορφωτής, για το λόγο αυτό ρίχνομαι στον αγώνα! Καλή επιτυχία σε όλους!».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Σωτηρία (Ρούλα) Σαλαγιάννη συζ. Δημητρίου Ροδάτου, ιδ.υπάλληλος από την Κατοχή.

Σε δήλωσή της η κα. Σαλαγιάννη-Ροδάτου ανέφερε:

«Ως άνθρωπος που έχω βιώσει την ανάγκη για κοινωνική μέριμνα και συμπαράσταση από άνθρωπο σε άνθρωπο και διατηρώντας υψηλό το αίσθημα ευθύνης καθώς και το αίσθημα της ανάγκης για μια κοινωνία αλληλεγγύης, αποδέχομαι την πρόταση του Δημάρχου Κώστα Λύρου να είμαι υποψήφια στον συνδυασμό του .

Τάσσομαι κι εγώ υπέρ του συμφέροντος του Δήμου και του κοινού καλού, που δεν είναι άλλο από την επανεκλογή του.

Ο Κώστας Λύρος είναι άνθρωπος απλός, εργατικός και ακέραιος, με σαφή δείγματα κοινωνικής ευαισθησίας .

Είναι ο άνθρωπος, στον οποίο μπορείς να βασιστείς στα δύσκολα, αφού είναι γνωστή και έμπρακτα καταγεγραμμένη η κοινωνική προσφορά του.

Για το λόγο αυτό θα είμαι κοντά στην προσπάθεια του στις επερχόμενες εκλογές και ζητώ την υποστήριξη σας προκειμένου να συμβάλλω και εγώ στην ανάταση και την πρόοδο του τόπου μας αλλά και για να ενισχύσουμε περαιτέρω, την Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου για στους δημότες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως έμπειρος νεαρός προπονητής, Χρήστος Γ. Ζαπάντης από το Νεοχώρι.

Σε δήλωσή του ο Χρήστος Ζαπάντης ανέφερε:

«Στη μέχρι σήμερα επαγγελματική μου πορεία έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον τομέα του αθλητισμού.

Έχω εργαστεί, μεταξύ άλλων, στις Ακαδημίες του Όμηρου Νεοχωρίου, του Γ.Ο. Μεσολογγίου επί σειρά ετών προπονητής στις δύο πρώτες κατηγορίες της ΕΠΣΑ αλλά και βοηθός προπονητή για μία τετραετία.

Και την στιγμή αυτή είμαι προπονητής των υποδομων της ΠΑΕ Παναιτωλικός και συγκεκριμένα στο τμήμα της Κ17

Πιστεύω στην ομαδικότητα είναι δύναμη για τον τόπο μας για να φτάσει πάρα πολύ ψηλά.

Η συστράτευσή μου με το Δήμαρχο και η υποψηφιότητα μου ήταν μία απόφαση την οποία έλαβα με μεγάλο ενθουσιασμό γιατί και ο Κώστας Λύρος είναι άνθρωπος της ομαδικότητας και βεβαίως πιστεύω στις καινοτόμες ιδέες και στο όραμα του

Κύριο μέλημά μου θα είναι ο αθλητισμός, καθώς πιστεύω ότι η ενασχόληση με τα κοινά πρέπει να γίνεται από ανθρώπους που έχουν εμπειρία στον τομέα αυτό. Αυτές τις γνώσεις μου θέλω να καταθέσω στον τόμο μου, με διάθεση προσφοράς, για να πάμε τον αθλητισμό ψηλά».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ