2023-08-27 20:36:28
Φωτογραφία για Ο Δήμαρχος στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου



-Κώστας Λύρος:«Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας χρειάζονται τη φροντίδα μας και πρέπει να το αποδεικνύουμε εμπράκτως»....

 

Τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, 26 Αυγούστου 2023. Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός παρουσία εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, φορέων συλλόγων και πλήθους κόσμου.

 

Στην επίσημη τελετή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος ο οποίος στον χαιρετισμό του ανέφερε: «Είναι μια ξεχωριστή, όμορφη και μεγάλη ημέρα. H νέα πτέρυγα του Σελίβειου Γηροκομείου Μεσολογγίου , είναι ένα έργο που τιμά την πόλη μας και ανταποκρίνεται εμπράκτως στην ευθύνη της κοινωνίας μας να μεριμνά για την προστασία των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας».

 

Ο Κώστας Λύρος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στη Μητρόπολη και σε όσους συνεισέφεραν στην αποπεράτωση αυτής της νέας πτέρυγας, η οποία έρχεται να προστεθεί στην έτσι κι αλλιώς σημαντική φιλανθρωπική δράση του Γηροκομείου το οποίο θυμίζουμε ότι  ανεγέρθηκε μετά από δωρεά δύο επιφανών Μεσολογγιτών  τους Σελίβο και Γιαΐτση και αναπτύχθηκε με την συνδρομή κι άλλων ευαισθητοποιημένων πολιτών.

 

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή, που προάγουν την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και την συμπαράσταση σε όσους έχουν την ανάγκη: «Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας χρειάζονται τη φροντίδα μας και οφείλουμε να σταθούμε και εμείς απέναντι τους με καλοσύνη και ανθρωπιά. Στην κορυφή του δικού μας σχεδιασμού  είναι και παραμένει ο άνθρωπος. Με στοχευόμενες δράσεις για ακόμη μεγαλύτερη κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου




ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ