2023-09-01 21:27:13
Φωτογραφία για Συγχαρητήρια μηνύματα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στον Συνταγματάρχη Πεζικού Καραμπούλη Κωνσταντίνο από την Κομπωτή, για την προαγωγή του.



      Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια για την προαγωγή του στον βαθμό τού Συνταγματάρχη Πεζικού, τον συντοπίτη μας, Καραμπούλη Κωνσταντίνο τού Ευάγγελου και της  Αγάθης Κωστάκη από την Κομπωτή . Ο φίλος Κώστας συμπλήρωσε φέτος 37 χρόνια υπηρεσίας στον Στρατό Ξηράς. Η άκρως επιτυχημένη του σταδιοδρομία ξεκίνησε το μακρινό 1986 όταν και εισήχθη μέσω Εξετάσεων στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Στρατού Ξηράς στα Τρίκαλα.

Από τότε μέχρι και σήμερα έχει υπηρετήσει σε μάχιμες Μονάδες ΠΖ, Επιτελεία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Σχολές και λοιπές Υπηρεσίες τού Στρατού Ξηράς στο εσωτερικό και στην επιχείρηση "ALBA"  τής FMP το 1997 στην Αλβανία.

Τα τελευταία χρόνια τής καριέρας του υπηρετεί στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών  στα Τρίκαλα, όπου και διαμένει μόνιμα.

Είναι παντρεμένος με την Έλενα Ιακωβάκη, Φιλόλογο και έχουν αποκτήσει 2 αγόρια.


Ο Κωνσταντίνος Καραμπούλης είναι από απο αυτούς που έχουν προσφέρει ανιδιοτελώς  πάρα πολλά στον Δήμο μας και στάθηκε πάντα δίπλα σε όλες και όλους τους συνδημότες μας,όταν αυτοί το είχαν ανάγκη και χρειάστηκαν οποιαδήποτε βοήθεια είτε απ' τον επαγγελματικό του τομέα, είτε απ' τον ευρύτερο κοινωνικό και προσωπικό.

Θέλουμε κλείνοντας να του ευχηθούμε ότι καλύτερο τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο στον «νέο» πολιτικό του βίο και να τον παροτρύνουμε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά ,να προσφέρει πιο πολλά στον τόπο μας, ανάλογα με τις γνώσεις και εμπειρίες απ' την μακρόχρονη επαγγελματική του πορεία.

Ο τόπος μας θα τον τιμήσει.

Καλή δύναμη και καλή τύχη.


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ