2023-09-02 08:02:08
Φωτογραφία για Λώρα Ιωάννου σε Αντώνη Σρόιτερ: «Έχετε κοινά χαρακτηριστικά με τον Στέφανο Κασσελάκη»

Στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε η Λώρα Ιωάννου, το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να σκιαγραφήσει το προφίλ του πολυσυζητημένου υποψήφιου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Μάλιστα, η έμπειρη δημοσιογράφος θέλησε να κάνει ένα ξεχωριστό σχόλιο με χιούμορ στον συνάδελφο της και άνκορμαν του δελτίου.

Ειδικότερα, όταν ο Αντώνης Σρόιτερ έδωσε τον λόγο στη δημοσιογράφο, εκείνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει και εσύ και άλλοι συνάδελφοι, όπου βρούνε δημοσιογράφο μάς βομβαρδίζουν με ερωτήσεις πέριξ του κ. Κασσελάκη. Ποιος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, τι κάνει και τι δεν κάνει. Η αλήθεια όμως είναι ότι και εμείς δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τον κ. Κασσελάκη. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον κ. Κασσελάκη».

«Εγώ ρώτησα και κάποιους υποψήφιους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ που μου είπαν ότι δεν τον ξέρουν καν. Δηλαδή θέλω να πω πως δεν είμαστε μόνο εμείς, αλλά δεν τον ξέρουν πολλοί και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ όμως το ερώτημα είναι πως εξηγείται αυτό το μεγάλο ενδιαφέρον για τον κ. Κασσελάκη. Δηλαδή άλλοι πασχίζουν για πέντε λεπτά δημοσιότητας στη ζωή τους και δεν τα έχουν και ο κ. Κασσελάκης έχει κάνει τρομερό κρότο».

«Και το ερώτημα είναι το εξής. Αν δεν τον έλεγαν Στέφανο Κασσελάκη και τον έλεγαν Αντώνη Σρόιτερ, που και εσύ βεβαίως για να πούμε την αλήθεια, ψηλός και όμορφος είσαι, αθλητικό σώμα έχεις, έχετε κάποια κοινά χαρακτηριστικά… θα απασχολούσε το ίδιο την κοινή γνώμη;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά η Λώρα Ιωάννου για να λάβει την εξής απάντηση. «Σε ευχαριστώ πολύ, δεν πάω για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και μπροώ να σε διαβεβαιώσω» αποκρίθηκε, με ένα μικρό μειδίαμα στα χείλη, ο Αντώνης Σρόιτερ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το βράδυ της Παρασκευής.



Πηγή: tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ