2023-09-02 18:47:23
Φωτογραφία για 4 Πανευρωπαϊκά μετάλλια ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ



 Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου οι αθλητές του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ  στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kickboxing στην Τουρκία. 





Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ συμμετείχε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα kickboxing Wako με την εθνική ομάδα της ΠΟΚ και κατάφερε με 8 αθλητές και προπονητή τον Κακαρελη Νίκο να κατακτήσει 4 μετάλλια 1 χρυσό και 3 χάλκινα μετάλλια και να σηκώσει την ελληνική σημαία στην κορυφή μέσα στην Τουρκία. 

Οι αθλητές πραγματοποιησαν εξαιρετικές εμφανίσεις ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης έχοντας εξαιρετική συνεργασία με τον προπονητή τους και να φέρουν στο Αγρίνιο 4 πανευρωπαϊκά μετάλλια. Δύο στις κατηγορίες του Ring και δύο στις κατηγορίες του Ταταμι. 

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια και πλέον πρωταθλήτρια Ευρώπης Βλάχου  - Τριανταφυλλακη Αναστασία μετά από 6 αγώνες στην κατηγορία- 65 κιλών KL  κερδίζοντας πολύ δυνατούς αντιπάλους. Η αθλήτρια του συλλόγου κατέκτησε κι ένα χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των - 65 LC . Η αθλήτρια του συλλόγου βρίσκεται στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης. 


Τα άλλα δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλήτριες Αθανασίου Αρσινόη και Τσακανικα Κατερινα στις κατηγορίες FC RING και LK RING όπου ηττήθηκαν στους ημιτελικούς μετά κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις με πολύ δύσκολους αντιπάλους. 

5ες θέσεις κατέκτησαν οι αθλητές  Τσακανικας Βαλεντίνος, Αθανασίου Γιάννης, Ψαρουδακη Μαριλια, Καμπέρη Ελένη και Παπαδεας Ηλίας χάνοντας στους προημιτελικους αγώνες με πολύ μικρή διαφορά απέναντι σε πιο έμπειρους αντιπάλους και αθλητές που ήταν στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.  

Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ  είναι και ο μοναδικός εκπρόσωπος με πρωταθλητές και μέλη εθνικών ομάδων στο άθλημα του KICKBOXING από το νομό ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ  και σε μια ακόμη διοργάνωση κατάφερε να επιστρέψει με πολύ μεγάλες διακρίσεις από τους αθλητές του που ξεκινάνε από τα παιδικά τμήματα του συλλόγου. 

Ο προπονητής του συλλόγου και ένας από τους προπονητές της εθνικής ομάδας έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών τα οποία είναι άπειρα και στάθηκαν άξια απέναντι στους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης. 

Οι εγγραφές για τον κορυφαίο σύλλογο μαχητικών αθλημάτων της πόλης έχουν αρχίσει και οι προπονήσεις ξεκινάνε στις 4 Σεπτεμβρίου.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ