2023-09-04 09:08:16
Φωτογραφία για Εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Πρέβεζας 2023-24. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

      Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Πρέβεζας από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023. 

 Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά τις απογευματινές ώρες από 18:00 έως 21:00 στις εγκαταστάσεις του σχολείου που λειτουργεί στην Οδό Στησιχόρου 6, περιοχή Πόρος (Σχολικό συγκρότημα 1ου Γενικού Λυκείου  Πρέβεζας).

 Σας ενημερώνουμε ότι: 

 Η φοίτηση είναι τριετής, για όσους εγγράφονται στην Α’ τάξη.  Η μεταφορά των μαθητών,για όσους κατοικούν εκτός της πόλης Πρέβεζας, από και προς τα Εσπερινά σχολεία είναι δωρεάν. Το όριο των απουσιών είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τα ημερήσια σχολεία. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 18:15 έως 21:40.  Οι απόφοιτοι του Εσπερινού Γυμνασίου αποκτούν απολυτήριο Γυμνασίου που τους δίνει το δικαίωμα πρόσβασης στους διαγωνισμούς προσλήψεων προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ ενώ έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε οποιοδήποτε Εσπερινό ΓΕΛ η ΕΠΑΛ επιθυμούν.  Δικαίωμα εγγραφής στο Εσπερινό Γυμνάσιο έχουν όλοι οι ενήλικες καθώς και εργαζόμενοι ανήλικοι άνω των 14 ετών.  

Στο Εσπερινό Γυμνάσιο Πρέβεζας. φοιτούν μαθητές από το Ν. Πρέβεζας, το Ν Αιτωλοακαρνανίας (Βόνιτσα, Δρυμός, Πάλαιρος, Μοναστηράκι κλπ.) καθώς και μαθητές του Ν. Λευκάδας. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2682061511 καθημερινά κατά τις ώρες λειτουργίας: 18:00-21:00 καθώς και στην Ιστοσελίδα του σχολείου: http://gym-esp-prevez.pre.sch.gr/

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ