2023-09-06 16:03:13
Φωτογραφία για Η Οδοντίατρος, ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΒΑΛΟΥ - ΛΥΚΟΓΕΩΡΓΟΥ συμπορεύεται με τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ



 Ευχαριστώ θερμά την Οδοντίατρο, ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΒΑΛΟΥ - ΛΥΚΟΓΕΩΡΓΟΥ, σύζυγο του Οδοντιάτρου του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, Θεοδώρου Λυκογεώργου, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Η αγαπητή Φωτεινή είναι μία εξαίρετη επιστήμων, με ιδιαίτερη αγάπη για το Μεσολόγγι.

Είναι τιμή για μας που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό μας και επιθυμεί να συμβάλει στην αναστροφή του μαρασμού του Δήμου μας και να προσφέρει ιδιαιτέρως στον χώρο της Υγείας.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου



Θα ήθελα να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, τον αγαπητό σε όλους Θανάση Λύρο, για την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση που μου έκανε, να συμμετέχω και εγώ με τις προσωπικές μου δυνάμεις, στο συνδυασμό «Ανάπτυξη για όλους» , με την ελπίδα να φέρουμε έναν αέρα ανάπτυξης και προόδου, στον Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου.



Από την πλευρά μου, με τις γνώσεις μου στα θέματα της υγείας, θα συνδράμω τον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ να πετύχει στην οργάνωση των δομών υγείας, με αποτέλεσμα οι συνδημότες μας να απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες.



Σας καλώ όλες και όλους, στη μάχη των προσεχών δημοτικών εκλογών, ενωμένοι, να έρθετε μαζί μας.



Ελπίζω στην κρίση σας και σε εσάς, να μου δώσετε τη δυνατότητα να σας εκπροσωπήσω επάξια, δίπλα στον Θανάση Λύρο, που είναι μία ηγετική προσωπικότητα για τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.



ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΒΑΛΟΥ - ΛΥΚΟΓΕΩΡΓΟΥ 

Χειρουργός Οδοντίατρος

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ