2023-09-06 16:00:02
Φωτογραφία για Παγώνει σειρά στον ΑΝΤ1 - Τι συμβαίνει;





Ο ΑΝΤ1 έχει ετοιμάσει μια πληθώρα σειρών για την νέα σεζόν, οι οποίες από τώρα φαίνονται πολλά υποσχόμενες, με τις περισσότερες να κάνουν πρεμιέρα μέσα σε Σεπτέμβρη και αρχές Οκτώβρη.



Ωστόσο, μια σειρά, όπως όλα δείχνουν θα οδηγηθεί σε αναβολή και συγκεκριμένα ο δεύτερος κύκλος της, μιας και προέκυψαν προβλήματα. Πρόκειται για τις “Σέρρες” του Γιώργου Καπουτζίδη.



Συγκεκριμένα, η σειρά θα ξεκινούσε κανονικά γυρίσματα στο τέλος της προηγούμενης σεζόν όμως κάτι δεν έχει συμβεί με αποτέλεσμα ο δεύτερος κύκλος να αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.



Το κύριο πρόβλημα της αναβολής, εντοπίζεται στη συμμετοχή του Γιώργου Γάλλου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη “Μάγισσα” σε παραγωγή του Γιώργου Καραγιάννη, ο οποίος όμς δεν “δίνει” τον Γάλλο στον Καπουτζίδη προκειμένου να μπουν σε γυρίσματα γιατί είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα των “Μαγισσών” που είναι εντατικά και πολλά εκτός Αθηνών. Αυτό σημαίνει ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μπορούν να μπουν σε γυρίσματα για τις “Σέρρες” από τον Ιανουάριο του 2024 και μετά…



Γράφει η Τίνα Μεσαροπουλου (youfly.com)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ