2023-09-07 11:55:34
Φωτογραφία για Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το 10ο Συνέδριο ΣΥ.Φ.Α.Κ. στο Ηράκλειο Κρήτης
Πέντε στρογγυλά τραπέζια, ένα workshop και 18 ομιλίες επιστημονικού ενδιαφέροντος θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο του 10ου Συνεδρίου του ΣΥΦΑΚ «Το Φαρμακείο στην Υγεία, Ομορφιά & Ευεξία», που θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Atlantis, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το συνέδριο διοργανώνουν ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Αιγαίου & Κρήτης (ΣΥ.Φ.Α.Κ.) και η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (Ε.Φ.Ε.) και τελεί υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και της Ελληνικής Εταιρείας Market Access (ΕΛ.Ε.Μ.Α.)

Στόχος του είναι να ....προωθήσει την επαγγελματική ανάπτυξη και ενημέρωση των φαρμακοποιών και βοηθών φαρμακείων, να προάγει την ανταλλαγή ιδεών και βέλτιστων πρακτικών και να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ των διαφορετικών επαγγελματικών φορέων στον τομέα της Υγείας.

Την εναρκτήρια ομιλία, με θέμα «Η επιστήμη ως Βάση ορθής λήψης αποφάσεων. Η Αντίσταση στη γνώση και η κοινωνική συνοχή», θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του συνεδρίου κ. Κωνσταντίνος Δεμέτζος, Καθηγητής Φαρμακευτικής Τεχνολογίας & Νανοτεχνολογίας στο Τμήμα Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ.


Ακόμη, στο συνέδριο θα γίνει η παρουσίαση της έρευνας «Ο (νέος;) ρόλος των φαρμακοποιών στο σύστημα υγείας: ερευνητικά ευρήματα» από τον κ. Κυριάκο Σουλιώτη, Καθηγητή Πολιτικής Υγείας στη Σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ξεχωριστή στιγμή για το συνέδριο θα αποτελέσει το στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Οι Κρίκοι της Αλυσίδας του Φαρμάκου στη Νέα Εποχή» (Πολιτεία - Φαρμακοβιομηχανία - Χονδρεμπόριο - Φαρμακεία), το οποίο θα συντονίσει ο κ. Δημήτρης Αλιμπέρτης, Γενικός Διευθυντής Ομίλου ΣΥ.Φ.Α.Κ. και στο οποίο συμμετέχουν οι κ.κ. Δημήτριος Φιλίππου, Πρόεδρος ΕΟΦ, Απόστολος Βαλτάς, Πρόεδρος Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Ολύμπιος Παπαδημητρίου, Πρόεδρος ΣΦΕΕ, Γενικός Διευθυντής Novo Nordisk Hellas, Βασίλης Πενταφράγκας, Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΠΕΦ, Ιάκωβος Μιχαλίτσης, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου ΕΦΕΧ, Γενικός Διευθυντής Bausch+Lomb, Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα, Βαλκάνια & Ν. Αφρική, και Απόστολος Γενετζάκης, Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΥ.Φ.Α.Κ.

Για να κάνετε την εγγραφή σας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου syfak-congress.gr

Οργάνωση: Noufio Communication Services

Χορηγοί επικοινωνίας

Ο Κόσμος του Φαρμακείου, AllAboutHealth, DailyPharmaNews, Healthweb.gr, Iatro.gr, Iatronet

LifeValley, Onmed, Farmakopoioi, PharmaTeam, Pharmacorner
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ