2023-09-16 14:40:04
Φωτογραφία για Βόμβα Βίκυς Χατζηβασιλείου... -  Αυτός έκοψε το “Πάμε Πακέτο”
Σε μια μεγάλη αποκάλυψη για τον λόγο που «κόπηκε» το «Πάμε πακέτο», προχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Χαμογέλα και πάλι».

Η παρουσιάστρια δήλωσε δικαιωμένη που δεν ανέλαβε τελικά την εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Δικαιώθηκα από την ώρα που πήρα την απόφαση να μην την κάνω. Από τη στιγμή που είδα πώς διαμορφώνεται η εκπομπή και δεν την πίστευα και δεν με εξέφραζε, αποφάσισα να μην το κάνω», τόνισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Με τον Γιώργο Παπαδάκη θα συνεργαζόμουν αύριο, αρκεί να μην ξυπνάγαμε χαράματα. Τον θαυμάζω που αντέχει τόσα χρόνια. Άνετα θα έκανα εκπομπή και μαζί του και με τον Λιάγκα και με τον Αρναούτογλου», πρόσθεσε και βλέπει «μάχη» ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Γιώργο Λιάγκα στην πρωινή ζώνη.

Για τη Φαίη Σκορδά: «Αυτό που μου αρέσει είναιο τίτλος που άλλαξε. Μου αρέσει πολύ και είναι μια αλλαγή πριν από το δελτίο. Αυτή η αλλαγή ώρας έχει δώσει κάτι».


Για το αν θα έπαιρνε μέρος σε κάποιο reality ή κάποιο σόου, τόνισε: «Θα μπορούσα να είμαι life coach των παικτών, να τους βοηθάω να στήσουν τη σχέση τους με τον εαυτό τους. Θα μπορούσα να είμαι στο Fame Story και να βοηθάω τα παιδιά».

Για το αν έχει συγχωρήσει τον Δήμο Βερύκιο μετά την κόντρα τους, ξεκαθάρισε: «Συγχωρώ και προχωρώ. Με τον Βερύκιο υπήρχε ένταση, τον έχω συγχωρήσει απλά δεν τον έχω δει. Δεν κρατάω μέσα μου αρνητικές μνήμες. Έχω προσπεράσει όλα αυτά τα γεγονότα».

Για να αποκαλύψει: «Αν ο Δήμος πίστευε ότι με το που κατάφερε να σταματήσει ο ίδιος το “Πάμε πακέτο”, έκανε κάτι καλό, με γειά του με χαρά του. Εγώ τον έχω συγχωρήσει, ο κόσμος δεν ξέρω αν το έχει κάνει».

ΣΧΟΛΙΟ: Ο κόσμος κλαίει με μαύρο δάκρυ ακόμα...  Θεέ μου τι ακούμε;

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ