2023-09-16 16:34:59
Φωτογραφία για Απόστολος Ν Πανταζής: Εξυγίανση στο δήμο και δικαιοσύνη θα φέρει μόνο η εκλογή του Αλεξάνδρου Σάββα.
Απόστολος Ν Πανταζής: Δήμος Ξηρομέρου ταμειακό υπόλοιπο - Το μεγάλο σκάνδαλο!!!!!

     Επειδή από την επιχειρηματική μας δραστηριότητα τυγχάνει να γνωρίζουμε πολύ καλά από αριθμούς, τραπεζικούς λογαριασμούς υπολογισμούς, ισολογισμούς και ταμειακά υπόλοιπα, εκεί στη δημοτική αρχή των “μετρ” των απευθείας αναθέσεων, είστε μεγάλοι ψεύτες και προσπαθείτε 4 χρόνια συνεχόμενα με διάφορα τεχνάσματα  να κοροϊδεύετε τους πολίτες που από καιρό εχετε προδώσει!!!

Λέτε για ταμειακό υπόλοιπο 1,800,000€ ;;; 

    

Μάλιστα, δηλαδή  λέτε ότι έχετε καθαρά διαθέσιμα χρήματα 1,800,000€.

Ξέρετε τι σημαίνει ταμειακό υπόλοιπο;

Ταμειακό υπόλοιπο είναι χρήματα που υπάρχουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή μετρητά ή και τα δυο μαζί.

Θέλετε να πείτε στους πολίτες ότι ο Δήμος έχει σύνολο τραπεζικών καταθέσεων και μετρητά 1,800,000€ που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει????? ΟΧΙ


Είστε μεγάλοι ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες!!!!!

Ταμειακό υπόλοιπο είναι χρήματα που μπορεί να βρίσκονται στον τραπεζικό λογαριασμό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι διαθέσιμα διότι είναι (δεσμευμένα θα μπορούσαμε να πούμε) για άλλες τακτικές υποχρεώσεις

Παρουσιάστε πραγματικά στοιχεία και δημοσίευστε τον πίνακα χρηματικών ροών και τον ισολογισμό καθώς και το bank statement της τράπεζας να δούνε και να καταλάβουν οι πολίτες που είναι τα χρήματα τους και να τους πείτε τι θα κάνετε με αυτά.

Αν όντως υπάρχει αυτό το ταμειακό υπόλοιπο γιατί δεν μειώνεται το πάγιο ύδρευσης, γιατί δεν εξοφλείται λογαριασμούς γιατί δεν κάνετε ένα έργο όπως οδοποιία που τόσο πολύ πάσχει η περιοχή,γιατί δεν αγοράζετε ένα πυροσβεστικό όχημα;

Επειδή πολύ απλά  δέν έχετε τίποτα… Μην προσπαθείτε με τα γνωστά σας τεχνάσματα να μπέρδεψετε και να κοροϊδέψετε τους πολίτες  με τον όρο «ταμειακό υπόλοιπο» διότι το πραγματικό ταμειακό υπόλοιπο του δήμου ειναι περίπου 250,000€ και για γίνω ποιο συγκεκριμένος ως εξής:

Εως 31/08/2023 το ταμειακό υπόλοιπο του δήμου Ξηρομέρου είναι περίπου:1,500,000€ και τα τακτικά έξοδα όπως για μισθοδοσία υπαλλήλων,μικρομελέτες μικροεπισκευές κτλ  κτλ περίπου 1,300,000€ - δηλαδή ουσιαστικά περίπου 200,000€ είναι το πραγματικό ταμειακό υπόλοιπο.

Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις/απαιτήσεις από τρίτους δηλαδή που πρέπει να πληρώσει ο Δήμος έως 31/08/2019 από την προηγούμενη Δημοτική αρχή  ήταν περίπου 2,500,000€ ενώ με εσάς τώρα έως 31/08/2023 πάνω από 3,000,000€, δηλαδή έχετε δημιουργήσει μεγαλύτερες υποχρεώσεις στα 4 χρόνια θητείας σας κατά 600,000€ από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Σημειωτέον δε, ότι έχετε αυξήσει τα τέλη και πίνεται το αίμα των πολιτών 4 ολόκληρα χρόνια  ενώ οι μεγαλοοφειλέτες τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης από εσάς.

Ποιος ο λόγος που έχετε ακόμη το δήμο κηρυγμένο σε έκτακτη ανάγκη;  Κατά τα αλλά μιλάτε για εξυγίανση.

Γιατί προεκλογικά ενώ απαγορεύεται να γίνονται απευθείας αναθέσεις εσείς συνεχίζετε έως και σήμερα; Μήπως θέλετε να κάνετε ταμείο να έχετε τώρα που θα φύγετε;

 

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γερολυμος που μπερδεύει την Ηθική με τη φράντζα (στο περι ηθικής θα επανέλθουμε) που τα ξέρει όλα, έτσι όπως κάνει τους υπολογισμούς και σαν «πτυχιούχος» με σπουδαίο μεταπτυχιακό  που είναι να κάνει αίτηση στην Ernst & Young να τον πάρουν για καθηγητή να τους μάθει πως είναι το μαγείρεμα και η βούτα.

Παρουσιάστε  στοιχεία και έγγραφα.

 

Τίποτα δέν έχετε, ψέματα λέτε, είστε συκοφάντες και ψεύτες,προσπαθείτε με χτυπήματα στη πλάτη και κοροϊδίες σε νέους και ηλικιωμένους να τους πάρετε τη ψήφο αλλά με τα τόσα που τάξατε και τα τόσα ψέματα  σας καταλάβανε.

Πόσο κωμικοί και τραγικοί μπορεί να είστε, καθόλου συνείδηση καθόλου ήθος καμία ντροπή, τρέχετε  προεκλογικά στα χωριά μισή ώρα να κοροϊδέψετε ηλικιωμένους ανθρώπους με τα ψέματα σας ζητάτε να σας ψηφίσουν ξανά και τους λέτε ότι παραδέχεστε τα λάθη σας και ότι αυτή τη φορά θα τα κάνετε καλά – Και η ντροπή ντράπηκε….

Οι απευθείας αναθέσεις που προεκλογικά το 2019 διατυμπανίζατε και κατηγορούσατε την προηγούμενη δημοτική αρχή,έγινε τελικά  ο κανόνας λειτουργίας σας, αφού το ποσό έχει ξεπεράσει τα 6,000,0000€ και το έτος δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Λειτουργείτε χωρίς καμία διαφάνεια.

Έχετε ξεδιαλέξει τους έμπιστους για εσάς προμηθευτές και κάνετε το παιχνίδι σας, όπως άκουσα προ ημερών σε γνωστή καφετέρια του Αστακού μεταξύ παρέας νεαρών - γίνεται Χαρχαλα στο δημαρχείο μεγάλο σκάνδαλο έλεγαν.

Εξυγίανση στο δήμο και δικαιοσύνη θα φέρει μόνο η εκλογή του Αλεξάνδρου Σάββα.

 

Με Σεβασμό,

Απόστολος Ν Πανταζής 
 
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ